首页
登录
职称英语
[originaltext] The US State Department says Secretary of State Condoleezza Ric
[originaltext] The US State Department says Secretary of State Condoleezza Ric
游客
2023-12-16
66
管理
问题
The US State Department says Secretary of State Condoleezza Rice will visit the Middle East and Africa in an overseas trip beginning July 16th. She will meet Israeli and Palestinian leaders and attend a trade conference in the Ghanaian capital, Accra. Rice’s trip to the Middle East will be her fifth to the region this year, but her first since the militant Islam-ic group Hamas muted forces of the mainstream Fatah movement last month and seized control of the Gaza strip. The victory of Hamas, which the United States lists as a terrorist organization, dealt a blow to efforts by the Bush administration to shore up the position of Palestinian Authority President Mahmoud Abbas of Fatah, who unlike Hamas recognizes Israel and supports a two-state settlement of the Middle East conflict. An official here said Rice will meet Mr. Abbas in Ramallah, and israeli Prime Minister Ehud Olmert in Jerusalem, at the start of the five-day overseas trip that begins July 16th. There have been press reports that Rice may also at-tend a meeting in Egypt of the Middle East Quartet, a grouping that includes the United States, Russia, the European Union and the United Nations and which has been trying to promote a settlement based on its 2003 "road map" for peace.
选项
A、NATO
B、Russia
C、the United States
D、the United Nations
答案
A
解析
本题考查细节,新闻最后提到中东会谈四方包括美国、俄罗斯、欧盟与联合国。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3277038.html
相关试题推荐
[originaltext]TheColombianPresidentAlvaroUribehasvowedtodestroyever
[originaltext]UniversityofMarylandbasketballcoachLeftyDresellresigned
[originaltext]TheStateDepartmentcriticizedtheNicaraguangovernmentfor
[originaltext]DemonstrationsbyMuslimsinnorthernNigeriaprotestingagain
[originaltext]W:Russ,it’sgoodtoseeyou.M:Goodmorning,Vera,nicetosee
[originaltext]W:Russ,it’sgoodtoseeyou.M:Goodmorning,Vera,nicetosee
[originaltext]W:Russ,it’sgoodtoseeyou.M:Goodmorning,Vera,nicetosee
[originaltext]TheInternationalLaborOrganizationismarkingthefourthWor
[originaltext](JaneZhanghasanappointmentwithanacademicadvisortodiscus
[originaltext](JaneZhanghasanappointmentwithanacademicadvisortodiscus
随机试题
HowmanypeoplehavebeeninfectedbybirdfluinHongKongin1997?[originalte
ThatwasnotthefirsttimetheCEO______us.Ithinkit’shightimetheboard___
Althoughthesefactorsarenotofprimeimportance,itismoredifficulttogeto
综合指数是一种加权指数。()
关于股权投资母基金的投资特点,下列描述不正确的是()。A.可以直接进行股权投资
麻疹的病因是A.胎毒 B.风寒 C.湿热 D.时邪 E.痰热
某游戏比赛决赛采用BO5赛制,即五局三胜制,根据以往经验,单局比赛R队胜F队的概
在这个世界上,每个人都蕴藏着独特的天赋,这种天赋就像金矿一样埋藏在我们看似()
关于某蛋白同化制剂、肽类激素经营企业采购、销售和储存措施的说法,错误的是A.采购
某工程背景资料如下: (1)图6-II为某配水阀室工艺管道系统安装图。 (2
最新回复
(
0
)