首页
登录
职称英语
What is the reason for the series of car crashes? [originaltext] In Florida,
What is the reason for the series of car crashes? [originaltext] In Florida,
游客
2023-12-11
88
管理
问题
What is the reason for the series of car crashes?
In Florida, a series of car crashes happened along a major highway over the weekend. At least 12 cars and seven tractor-trailers were involved in these accidents. Ten people were killed in the wrecks. More than 12 other people were taken to hospitals.
Chad Myers spoke about why the smoke was covering the highway. He also talked about the conditions that led to these crashes over the weekend.
"(7) The highway was covered in smoke from a nearby brush fire. That made it very difficult for drivers to see. The fire in the swamp and in the forest was only 60 acres, not that big. But in a regular fire, smoke goes up and keeps going up. But in Florida, it didn’t keep going up. The reason is because there was a layer of warm air up here. So as soon as the smoke tried to go up, it hit the layer of warm air and came back down. It’s called inversion. The smoke was trapped near the surface. It couldn’t go away. People drove into the smoke and they hit cars that were already stopped in the roadway".
Before the accident happened, the roads had been closed for three hours, and then the smoke cleared a bit because the wind blew some smoke away. However, in half an hour after they re-opened the road, the crashes happened and 10 people died.
CNN Student News
选项
A、The weather condition was very bad at that time.
B、Some people stopped their cars in the roadway.
C、Smoke from a bush fire covered the highway.
D、Some drivers ignored the closure of the highway.
答案
C
解析
细节题。记者报道中提到公路被烟雾笼罩,驾驶员无法看清道路:The highway was covered in smoke from a nearby brush fire.That made it very difficult for drivers to see。后面他还解释了这种烟雾不容易消散的原因是上升过程中受到暖气层的阻挡,烟雾又返回了地面。因此正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3264766.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br][originaltext]Thefier
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext]ThefieryJune
[originaltext]AcoalitionofenvironmentalgroupshasurgedtheUnitedNatio
[originaltext]Jassie:Wo!It’sverybeautifulandI’vedreamedofcomingherea
[originaltext]Jassie:Wo!It’sverybeautifulandI’vedreamedofcomingherea
AfterSoniaGhandiwaselectedasPrimeMinister,______.[originaltext]India
[originaltext]M:Youarenotstillwatchingtelevision,areyou?W:Ienjoyyou
[originaltext]M:Youarenotstillwatchingtelevision,areyou?W:Ienjoyyou
[originaltext]M:Youarenotstillwatchingtelevision,areyou?W:Ienjoyyou
[originaltext]M:Youarenotstillwatchingtelevision,areyou?W:Ienjoyyou
随机试题
Applicantswillreceive______forjobplacementassoonassuitablepositionsbec
Aproblem-relatedtothecompetitionforlanduseiswhethercropsshouldbe
CanthePCIndustryResurrectItself?A)Int
Astheeconomicroleofmultinational,globalcorporationsexpands,theinte
[originaltext]M:Hello,canIhelpyou?W:Oh,yes.Goodafternoon.Isawthea
根据《旅游法》规定,旅游者在旅游活动中应当()。A.遵守社会公共秩序和社会公德
某6度区标准设防类钢筋混凝土框架结构办公楼,房屋高度为22m,地震分组为第一组,
( )包括工作时间和休息休假制度、工资制度、劳动安全卫生制度以及女职工和未成年
关于零售企业的物流,下列说法错误的是()。A.零售企业物流是以批发据点为核心
分离(转换)障碍最突出的特征是( )。A.存在精神病性症状 B.心理社会因素
最新回复
(
0
)