首页
登录
职称英语
The purpose of 60 billion dollars investment by Fiat is to______. [br] [origina
The purpose of 60 billion dollars investment by Fiat is to______. [br] [origina
游客
2023-12-05
62
管理
问题
The purpose of 60 billion dollars investment by Fiat is to______. [br]
It’s arguably the world’s most iconic luxury sports and racing car. And now for the first time in more than four decades, Ferrari is to become a fully independent company. Fiat Chrysler which currently owns 90% of Ferrari is giving up its stake.
Ferrari is worth, potentially worth a lot of money. It’s a fantastic symbol of sports car heritage, if you like.(4)But Fiat needs money at the moment. It has just completed the merger with the American car maker Chrysler. There’s a lot of restructuring to be done, a lot of expansion to be done. So Fiat is investing 60 billion dollars in all of this. So it needs to make money in order to finance that investment.(5)The reason for separating Ferrari out into an independent company is because if they do that, if Ferrari is no longer part of this big mass-market car maker with unpredictable profits and stands on its own, it’s likely to be more attractive to investors.
选项
A、taking back its stake
B、attracting more investors
C、gaining more market share
D、becoming one of competitors of Fiat
答案
B
解析
本题设题点在新闻结尾处。根据句(5)可知,如果法拉利离开了这个利润无法预测的、面向大众的大型汽车制造商而自力更生的话,它很可能会更加吸引投资商。因此,法拉利的独立意味着能吸引更多的投资商,故[B]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3246064.html
相关试题推荐
Accordingtothenews,whatdidIranresumeonMonday?[originaltext]Russia
[originaltext]Mr.Jones:Whatmaterialswereusedforroadsurfacesduringthe
[originaltext]Mr.Jones:Whatmaterialswereusedforroadsurfacesduringthe
[originaltext]InterviewwithPAULRAY:AD:HowdidyoudiscovertheCulturalCr
[originaltext]InterviewwithPAULRAY:AD:HowdidyoudiscovertheCulturalCr
[originaltext]InterviewwithPAULRAY:AD:HowdidyoudiscovertheCulturalCr
[originaltext]InterviewwithPAULRAY:AD:HowdidyoudiscovertheCulturalCr
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
随机试题
Onewouldnotwishtovisitthewhitemountainsinwinters,stillless______tol
______time,they’llprobablyagreewithwhatyouproposenow.A、GivingB、HadC、H
表中最靠近赤道的四个城市,其年均降水量的均值为:A.1747毫米 B.17
对要特殊处理的要求是A.可以打开包装将鲜药保存在湿沙中 B.最多只能配给3
大数据是指规模极其巨大,以致很难通过一般软件工具加以获取、管理、处理并整理成为有
社会工作者小梅在为中学生策划旨在提升环保意识的小组活动方案。在小组开始阶段,她设
将一个职业岗位由两个人分担,共同从事全时的工作,工资与福利待遇按各人所做的工时比
下面对期货交割结算价描述正确的是()。A.有的交易所是以合约交割配对日的结算价
某建筑公司承建A商业楼建筑,地下2层,地上15层,总建筑面积5200
某工程每月所需混凝土量相同,混凝土用量为3200m3,计划4个月完成,混凝土综合
最新回复
(
0
)