首页
登录
职称英语
A bride can ______ if she finds her marriage gift useless. [originaltext] In t
A bride can ______ if she finds her marriage gift useless. [originaltext] In t
游客
2023-11-24
67
管理
问题
A bride can ______ if she finds her marriage gift useless.
In the United States, couples usually receive gifts from their relatives and blends when they get married. Sometimes a bride will exchange a gift for something else if she doesn’t find it useful. We give gifts to express our good wishes for the marriage, but gifts aren’t necessary for the marriage itself. However, in some societies gifts are very important, and the marriage isn’ t legal without them. One type of gift is called bride service. A young husband must work for his wife’ s family. He may work for as long as fifteen years or until the third child is born. Bride service may seem strange to us, but it is necessary in societies where people don’ t have money or material things to exchange at marriage.
选项
A、ask for another gift
B、exchange it for something useful
C、return it to the giver
D、just keep it
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3213790.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinner,Mr.As
[originaltext]W:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinner,Mr.As
[originaltext]W:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinner,Mr.As
[originaltext]W:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinner,Mr.As
[originaltext]W:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Today,weareverydelig
[originaltext]W:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Today,weareverydelig
[originaltext]W:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Today,weareverydelig
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]I:Goodmorning,everyone.TodayI’dliketointroduceProfessor
随机试题
Theclauseinthesentence"Itisstillunknownwhethershewillcomeornot"is
Marcowasimpatient.Heresentedbeingaskedtowaitandexpectedtheinterviewe
Musicaffectsmood,mentalperformanceandphysicalperformance.A、正确B、错误A无论文章里
[originaltext]Theearthisgettingwarmer.Peopleburncoal,oilandgasan
[originaltext]W:Hi,Mark,nicetoseeyouhere.Iheardaboutyourhorsebackj
不能促使承包人降低工程成本,甚至最可能“鼓励”其增大工程成本的合同形式是( )
以下域名服务器中,没有域名数据库的()。A.缓存域名服务器 B.主域名服务器
共同基金当事人中,作为共同基金资产的名义持有人和保管人的是()。A:管理人 B
下列关于线粒体氧化磷酸化解偶联的叙述,正确的是( )。A.ADP磷酸化作用继续
EPQ中国修订版的报告单上剖析图数量是()。 (A)1(B)2(C)
最新回复
(
0
)