首页
登录
职称英语
In Britain, within the lifetime of all the old people alive today, our life
In Britain, within the lifetime of all the old people alive today, our life
游客
2023-11-23
26
管理
问题
In Britain, within the lifetime of all the old people alive today, our life expectancy has rapidly shot up from an average of forty years to an average of seventy years. Although, in the last century, it was accepted that the body had been programmed to last for seventy years, until the 1960s it was all too obvious that very few bodies ever did, and for a man to en-joy good health in old age was exceptional.
Many of today’s old people had such rough starts, such small scraps of education, such low wages and so few possessions generally, that they feel they are ending their days in luxury, although they may not be doing so in other people’s eyes. "Manage" is word they often use, and having "managed" then, they manage now more easily. They will describe their poor and exhausting working lives for you without any feeling of hatred. Some are proud if they never cheated; and some are proud if they did and got away with it. However, many find that now is the deprived time. They are aware of gradual losses and of everything being taken away from them or placed out of reach by degrees. They are no longer considered as individuals. Constantly, as one talks to old people, one feels this struggle to claim their dignity and importance at the present time and not just to recall what they have been in the past.
Perhaps, as the young begin to realize that they are likely to "old" for twenty or more years, they will bring about the radical changes needed if the aged are to have the supportive conditions in their old age that they would really like. At present, both our treatment of "the old" and the way we talk about them sometimes echo the actions and attitudes of our nineteenth-century ancestors, when they were considering" the poor". "The problems of the old are not our problems" is what we are often saying——politely and humanly, of course. [br] We learn from the passage that old people in Britain are _______.
选项
A、on good terms with the society
B、inadequately cared for
C、highly regarded by the society
D、too numerous to care for
答案
B
解析
根据文章最后两段,得知在英国人们对老年人的关心不够而使他们有一种失落感。因此B为正确选项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3210836.html
相关试题推荐
PassageTwo(1)Britain’seconomywilllosemomentumthisyearamidsqu
PassageTwo(1)SomepeopledescribeDarwinianevolutionas"onlyathe
PassageTwo(1)SomepeopledescribeDarwinianevolutionas"onlyathe
PassageOneWhatcantheemotionaldamagecausetothebulliedpeople?Itcan
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
Onceuponatime,peoplewholivedalonetendedtobethoseoneitherside
随机试题
[originaltext]IfanewideainAmericabecomesalaw,peoplewhosufferfrom
Timeisveryimportantinourlives.It【S1】______oureverydaymoments.Howev
A.类秋水仙碱 B.雷公藤碱 C.氰苷 D.龙葵素 E.植物血凝素有毒蜂
A.便秘 B.腹泻,便呈糊样 C.便血极常见 D.易并发中毒性巨结肠 E
阅读关于“外力作用和地表形态”的图文资料,按要求完成教学设计任务。 材料一《
因咳嗽、喘息发作以支气管哮喘收住院,医生给予氨茶碱静脉滴注,此时宜监测A.药物副
《演说术原理》一书的作者是教育家()。 A.柏拉图B.夸美纽斯C.昆体良
宜烊化的中药有A.阿胶 B.鳖甲胶 C.鹿角胶 D.牛角胶 E.龟鹿二仙
水泥路面碎石化施工时,表面凹处在10cm×10cm以上的应利用( )找平,以保
某投资方案单因素敏感性分析如下图所示,图中表明的正确结论有( )。 A.净现值
最新回复
(
0
)