首页
登录
职称英语
The reduction of ______ UN peace-keeping troops within 4 months from Rwanda is a
The reduction of ______ UN peace-keeping troops within 4 months from Rwanda is a
游客
2023-11-18
81
管理
问题
The reduction of ______ UN peace-keeping troops within 4 months from Rwanda is authorized. [br]
The UN Security Council has unanimously adopted a resolution renewing the UN peace-keeping force in Rwanda for another 6 months while reducing its size by more than half. The UN resolution authorizes the reduction of the UN assistance mission in Rwanda from 5,000 troops to 2,300 hoops within three months and to 1,800 troops within four months. The resolution is a compromise between a proposal by UN Secretary General to cut the UN force in half and Rwandans’ wish for an even larger reduction.. Rwandan authorities say they have assumed responsibility for national security following last year’s Hutu-led genocide, reducing the need for UN peace-keeping. The UN force will also help with the training of the national police force and with the delivery of humanitarian aid.
选项
A、making sure of the safe return of Rwandan refugees.
B、helping with the delivery of humanitarian aid.
C、reducing its peace-keeping force.
D、helping with Rwanda’s police force training.
答案
A
解析
题干中EXCEPT为定位信息,新闻中没提到的或与新闻内容相矛盾的就是答案。新闻中已提到了C “削减维和部队”,D “帮助训练国家警力”和B “帮助施行人道主义援助”,由此可知A 为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3196801.html
相关试题推荐
Thereductionof______UNpeace-keepingtroopswithin4monthsfromRwandaisa
Thereductionof______UNpeace-keepingtroopswithin4monthsfromRwandaisa
It______monthssincewe______inShanghai.A、hasbeen;wereB、is;areC、was;h
SANFRANCISCO—Aftermonthsoffeverishspeculation,StevenP.Jobsintrodu
SANFRANCISCO—Aftermonthsoffeverishspeculation,StevenP.Jobsintrodu
SANFRANCISCO—Aftermonthsoffeverishspeculation,StevenP.Jobsintrodu
Marks&Spencerhasreportedaweaksixmonths’tradingjustasthecrucial
Marks&Spencerhasreportedaweaksixmonths’tradingjustasthecrucial
Withinthatexclusivegroupofliterarycharacterswhohavesurvivedthrough
Withinthatexclusivegroupofliterarycharacterswhohavesurvivedthrough
随机试题
Thegovernmentiscommittedtoenforcingsomeoftherecommendations,butothers
In1930,W.K.Kelloggmadewhathethoughtwasasensibledecision,grounde
[originaltext]Interviewer:Mrs.Sutter,isthereaneedtocontrolpopulationo
TheGrandCanyon,carvedbytheColoradoRiver,innorthwestern______isoneofn
Astothesupportingactress,shehasa(beautiful)________facethantheheroine
[originaltext]M:HeyLinda,doyougetthatletteraboutthenewoptionsforfo
根据《合同法》的规定,可撤销的合同包括()。A.以合法形式掩盖非法目的的合同
《关于进一步促进旅游投资和消费的若干意见》,鼓励以商建厕,以商养厕,以商管厕,提
属于相恶配伍的是A.石膏配知母 B.黄芪配茯苓 C.半夏配生姜 D.
(2019年真题)甲木制品厂为增值税一般纳税人,主要从事实木地板生产销售业务,2
最新回复
(
0
)