首页
登录
职称英语
What can be learned from the passage? [br] [originaltext] [17D] Marriage in
What can be learned from the passage? [br] [originaltext] [17D] Marriage in
游客
2023-11-16
99
管理
问题
What can be learned from the passage? [br]
[17D] Marriage in the United States looks more like serial monogamy than lifetime partnership, especially in the major cities. Just under half of all marriages end in divorce. However, this statistic is misleading: many people, such as Elizabeth Taylor, Todd Fisher, marry repeatedly, but three quarters of Americans who marry for the first time stay that way. The others go through several spouses before settling down and approximately 10% of men and 5% of women never marry at all.
When Americans say "family", they mean a nuclear family of Mom, Dad, and the kids. An ideal family is a non-working wife, the caring, nurturing mother who greets children after school with a plate of home-baked cookies. Such women, while they do exist, are nearly extinct. More than 80% of women between the ages of 35 and 45 are employed outside the home for the simple reason that they need the money. [19C]The children go to day care nurseries or stay with a relative or neighbor; when they’re old enough, they go to school and to after-school care. Working parents, especially those in demanding careers, must console themselves by spending "quality time" rather than quantity time with their children.
Children are raised to be independent and cautious, with a strong sense ol self-esteem. Child culture invades the home and takes over the conversation and the television, and child activities dominate evenings and weekends. [20C] Homework is often minimal so the children have plenty of time to watch television.
选项
A、The workers in community welfare department.
B、Their older brothers and sisters.
C、The nursery workers or their relatives or neighbors.
D、Their fathers or grandparents.
答案
C
解析
文中提到,在母亲外出工作时,孩子们会被送到day care nurseries或stay with a relative orneighbor,由此可知,在母亲外出工作时,day care nurseries的工作人员或孩子父母的relative或neighbor会照顾这些孩子,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3191221.html
相关试题推荐
Whatisafrankfurter?[originaltext]Mostpeopleknowwhatahotdogis.It’s
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Smith?Thisis
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Dr.Smith?Thisis
Whatistheconversationmainlyabout?[originaltext]W:Dr.Smith?ThisisJenni
WhichofthefollowingisCORRECTaboutthenewlibrary?[br][originaltext]M:
WhichofthefollowingisCORRECTaboutthenewlibrary?[originaltext]M:Hey,J
TheJapanesebullettrains______.[br][originaltext]Foryearsnow,the
TheJapanesebullettrains______.[originaltext]Foryearsnow,theworld’
WhathappenedtotheIraqarmygeneralinBaghdad?[originaltext]AnIraqar
MostoftheOlympicsceremoniesareto[br][originaltext]TheOlympicGame
随机试题
CableTVhasexperiencedtremendousgrowthasanadvertisingmediumbecause
Mostpeoplewhogoonlinehavemainlypositiveexperience.But,(1)______any
Whenyouaresmall,allambitionsfallintoonegrandcategory:whenI’mgro
[originaltext]Twomonthsago,ZogbyInternational,aWashington-basedresea
CharlesR.DrewwasamedicalstudentatColumbiaUniversityinNewYork.Be
Nooneworddemonstratedtheshiftincorporations’attentioninthemid-199
[originaltext]WhenAshleyBlackmonsatdownforherjobinterviewforamar
国家助学贷款的贷后贴息是每季进行,由各商业银行的总行向全国学生贷款管理中心申请。
利用良好的班风和校风来教育学生,这属于()。A.榜样示范法 B.说服教育法
在混凝土冬季施工时,为确保混凝土在遭冻结前达到受冻临界强度,可采取的措施有()。
最新回复
(
0
)