首页
登录
职称英语
[originaltext] Two months ago, Zogby International, a Washington-based resea
[originaltext] Two months ago, Zogby International, a Washington-based resea
游客
2024-01-20
59
管理
问题
Two months ago, Zogby International, a Washington-based research organization, conducted a public opinion poll in six Arab countries: Egypt, Jordan, Lebanon, Morocco, Saudi Arabia and the United Arab Emirates. The respondents, randomly chosen from different neighborhoods in various cities of each country, were asked to give their opinion on a number of issues, including concerns facing their country and their personal life, economic development, employment opportunities and the likelihood of peace in the Middle East. Oerall. respondents expressed more satisfaction with their lives and more optimism about their future than they did in the poll conducted ten years ago. In Lebanon, both satisfaction and optimism have doubled. This is not surprising, says James Rauch, a professor at the University of California. "The Lebanese have experienced an enormous change now with the end of the Syrian occupation. They would have good reasons to be optimistic.”
1. What were the respondents asked to comment on?
2. What do we learn about the result of the poll?
选项
A、Their personal life.
B、Educational opportunities.
C、Political development.
D、Their views on international issues.
答案
A
解析
新闻提到,被调查者要求就~系列问题,包括对国家及个人生活、经济发展、就业机会、中东和平的可能性发表自己的看法,A与新闻中的concerns facing their personal life对应,故选A。B“教育机会”、C“政治发展”和D“对国际事务的看法”均与新闻所说的内容有偏差。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3379630.html
相关试题推荐
[originaltext]Anewstudywarnsthatabout30%oftheworld’speoplemayno
[originaltext]Anewstudywarnsthatabout30%oftheworld’speoplemayno
[originaltext]Anewstudywarnsthatabout30%oftheworld’speoplemayno
[originaltext]Fromthislookoutweenjoyoneofthemostspectacularviews
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,Ineverexpec
[originaltext]W:Hi,Rex.How’syourhistorypapergoing?M:It’scomingalong.
[originaltext]W:Hi,Rex.How’syourhistorypapergoing?M:It’scomingalong.
[originaltext]W:Theairqualityinthiscityisawful![8]Thepollutionlevels
[originaltext]W:Theairqualityinthiscityisawful![8]Thepollutionlevels
[originaltext]W:Theairqualityinthiscityisawful![8]Thepollutionlevels
随机试题
In1924America’sNationalResearchCouncilsenttwoengineerstosupervise
Federaleffortstoaidminoritybusinessesbeganinthe1960’swhentheSmall
OnacoldJanuarymorningin1936,GeorgeVwasgivenaking’sburial.Follo
SteveandYaserfirstmetintheirchemistryclassofanAmericanuniversity
Trafficlightsarecrucialtoolsforregulatingtrafficflow.Theyarenot,
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthetopicGl
地方性甲状腺肿是A.内分泌功能亢进 B.内分泌功能减退 C.内分泌功能
患者,女性,50岁。自觉午后发热近2个月,口燥咽干,但不多饮,肢体有固定痛处,面
青霉素A.可致过敏性休克B.影响骨、牙生长C.对结核分枝杆菌、麻风分枝杆菌有强大
在技能形成过程中,出现进步的暂时停顿现象,叫作( )A、高原现象 B、
最新回复
(
0
)