首页
登录
职称英语
Where did Jane Adams spend her life after she left her home? [br] [originaltext
Where did Jane Adams spend her life after she left her home? [br] [originaltext
游客
2023-11-13
73
管理
问题
Where did Jane Adams spend her life after she left her home? [br]
Jane Adams came from a well-to-do and cultural family. She was so distressed about the misery of poor people that she left her fine home to spend her life in the slums of Chicago. In 1889, she established a settlement house where she initiated many projects such as hot lunch service for factory workers, day-care centers for little children, free classes for young people and adults, gymnasium and art gallery. Immigrants and other poor people came to her settlement house for advice and help, as well as for fun.
Jane Adams was also active in fighting against the use of child labor and against war. She worked for women’s right to vote and for improving the situation of the blacks. She initiated country vocation programs for poor city children. Jane Adams had great influence on the development of social work in the United States and in other parts of the world. She promoted the idea of responsibility for the welfare of the poor. Settlement houses of a similar kind were founded in many poor neighborhoods to make the lives of the poor more meaningful. In 1931, Jane Adams was awarded the Nobel Prize for what she had done for society.
选项
A、For young people and adults.
B、For immigrants.
C、For factory workers.
D、For poor city children.
答案
D
解析
有关“谁”的细节测试题。可从文中“She initiated country vocation programs for poor city children”直接找到答案D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3183321.html
相关试题推荐
XMRVisthenameofa[br][originaltext]Aninfectiousviruslinkedtotwo
XMRVisthenameofa[br][originaltext]Aninfectiousviruslinkedtotwo
Wherewasthismeetingheld?[originaltext](22)TheG8groupofindustrialc
JulesVernewas[br][originaltext]JulesVernewasaFrenchmanwhowasborn
JulesVernewas[br][originaltext]JulesVernewasaFrenchmanwhowasborn
WhatwillNOTbediscussedbypoliticiansduringtheG8Summit?[originaltext][
ThenextgenerationofretireeswillbethefollowingEXCEPT[br][originaltext
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
随机试题
A.negligibleB.overuseC.proceduresD.abnormalE.patientsF.potent
Tom’slefthandwasseriouslyinjured,andhewouldbe______forworkforsever
[originaltext]In1903,adoctorinDetroit,Michigan,boughtthefirstcarfrom
Joshua:Dad.Allowanceday.CanIhavemyallowance?Father:Oh.Iforgotabout
[img]2019m9x/ct_eyyjsdz2019j_eyyjsdreadc_0178_201909[/img]In2004,aHarvard
某钢筋混凝土框架结构,对减小结构的水平地震作用,下列措施错误的是( )。A.采
A. B. C. D.
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
药物产生毒性反应的原因有A.用药剂量过大 B.药物有抗原性 C.机体有遗传性
下列规划中,属于政府履行经济调节、市场监管、社会管理、公共服务、生态环境保护职能
最新回复
(
0
)