首页
登录
职称英语
The earliest vertical windmills were used in Persia more than 2,000 years a
The earliest vertical windmills were used in Persia more than 2,000 years a
游客
2023-11-11
63
管理
问题
The earliest vertical windmills were used in Persia more than 2,000 years ago for the grinding of grain. Windmills were adopted for pumping water in North America by the middle of the nineteenth century. Their use declined drastically in the 1930’s when inexpensive electricity reached the rural areas. A renewed interest in the use of wind power to generate electricity followed the energy crisis of the 1970’s. A program of the United States Department of Energy encouraged the development of new machines, the construction of wind farms, and an evaluation of the economic effect of a large scale Use of wind power.
Public acceptance of wind energy conversion systems is an important consideration in planning for the widespread application of wind energy. Studies have shown that the environmental impact of such systems is relatively small compared with conventional electric power systems. Wind-powered systems do not require the flooding of large land areas or the alteration of the natural ecology, as dohydroelectric systems. Furthermore; they produce no waste products or thermal or chemical effluents, as fossil-fueled and nuclear fueled systems do. [br] Which of the following most probably led to a decreased use of windmills in the U. S. ?
选项
A、The advent of nuclear energy.
B、Increased environmental awareness.
C、The availability of inexpensive electricity in rural areas.
D、A long-term shift in wind currents.
答案
C
解析
此题为细节题。答案在第一段中间。线索词为“decline”、“rural areas”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3177255.html
相关试题推荐
TheearliestverticalwindmillswereusedinPersiamorethan2,000yearsa
TheearliestverticalwindmillswereusedinPersiamorethan2,000yearsa
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliestp
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliestp
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliestp
Playisthe【C1】______businessofchildhood.Fromearliestinfancy,everychi
Playisthe【C1】______businessofchildhood.Fromearliestinfancy,everychi
Playisthe【C1】______businessofchildhood.Fromearliestinfancy,everychi
Playisthe【C1】______businessofchildhood.Fromearliestinfancy,everychi
Playisthe【C1】______businessofchildhood.Fromearliestinfancy,everychi
随机试题
Therearestockmarkets(股票市场)inlargecitiesinmanycountries.Thestock
FrictionbetweenAmerica’smilitaryanditscivilianoverseersisnothingne
Milankovitchproposedintheearlytwentiethcenturythattheiceageswere
Justfiveone-hundredthsofaninchthick,lightgoldenincolorandwitha
某公司举办活动需要40个花篮,已知花篮有A、B两种,A花篮有70朵
(2015年)关于税收保全措施的说法,错误的是()。A.采取税收保全措施必须经
磺酰脲类降血糖药的主要不良反应是()A.肾损伤 B.乳酸血症 C.
下列关于信用评分模型的说法正确的有()。 Ⅰ.是一种向前看的模型 Ⅱ.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
“绿色化学工艺”是预防污染的基本手段,其理想状态是反应物里的原子全部转化到欲制取
最新回复
(
0
)