首页
登录
职称英语
Several Indians are being tested for ______. [br] [originaltext] Government
Several Indians are being tested for ______. [br] [originaltext] Government
游客
2023-11-10
78
管理
问题
Several Indians are being tested for ______. [br]
Government officials in India say several people are being tested for bird flu in the region where the country’s first outbreak of the deadly H5N1 strain in poultry has been discovered. Maharashtra state’s minister for animal husbandry says 50,000 birds have died in a poultry farm north of Bombay. In Vienna, Austrian officials say the H5N1 virus is spreading in that country, with a discovery of a dead swan in the city and other birds in the countryside. Earlier, Indonesia’s health ministry said US health officials confirmed the latest bird flu death in Indonesia. And Hong Kong, officials said a dead magpie was infected with the deadly strain.
选项
A、India
B、Paris
C、Italy
D、Tokyo
答案
A
解析
此题是测试有关国家和地区的事实细节题,根据“Government officials in India say several people are being tested for bird flu... Government officials in India say several people are being tested for bird flu” 可知A是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3173513.html
相关试题推荐
Whatisthethemeofthesummit?[br][originaltext]Thisweek,leadersoft
Whatisthethemeofthesummit?[originaltext]Thisweek,leadersofthetop
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
YogacanbehelpfultoourhealthinmanyaspectsEXCEPT[br][originaltext]
ThemanwantedthewomantobringthefollowingEXCEPT[br][originaltext]M:Ho
Dr.OliviahasatalkwithStevebecauseSteve[br][originaltext]W:Oh,Steve,
Dr.OliviahasatalkwithStevebecauseSteve[br][originaltext]W:Oh,Steve,
Dr.OliviahasatalkwithStevebecauseSteve[originaltext]W:Oh,Steve,you’r
DoctorsevaluatethefollowingaboutkidsEXCEPT[br][originaltext]Nextti
随机试题
TheavailableresourcesfortheIMFtofinancelendingare______.A、goldreserves
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcen
Mobilephonenowadayscreatesanewwayoflife,butmeanwhileitbringsabo
WhenIwasachild,I______foraswim,iftheweatherwasfine.A、willgoB、was
Ithasbeenproventhatshortburstsofconcentrationrepeatedfrequentlyar
信贷资产证券化发起机构拟证券化的信贷资产应当符合的条件有()。A:具有较低的同质
以下关于行贿、受贿说法正确的是()。A.为上级领导子女留学承担学费不算行贿
大电流三相母线不对称排列的条件下,对可不采用换位措施的描述,错误的是()。A
(2014真题)建筑安装工程施工图预算的编制依据()。A:中标通知书B:现场签
下列不符合腹型过敏性紫癜临床表现的是() A.皮肤紫癜 B.恶心、呕吐 C
最新回复
(
0
)