首页
登录
职称英语
According to the news, the fast broadband Internet service could be available [o
According to the news, the fast broadband Internet service could be available [o
游客
2023-11-05
72
管理
问题
According to the news, the fast broadband Internet service could be available
It has been an ambitious project. Laying a 17,000 kilometre fibre optic cable under the sea linking Europe and Asia with East and Southern Africa. Seacom, a Mauritius-based company, is today officially launching the arrival of a fast broadband Internet service in Kenya, Tanzania, Mozambique and South Africa.
It should be commercially available in a few weeks’ time.
Three other fibre optic cables are due to become operational soon including one which is backed by the Kenyan government. In theory the region could be on the brink of an Internet revolution.But it all de pends how well the service is rolled out across the region.
选项
A、a few days later.
B、several weeks later.
C、three months later.
D、a year later.
答案
B
解析
细节题。新闻中指出,快速宽带服务将在几周后正式开通。故正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3160996.html
相关试题推荐
AccordingtoPresidentBush,USgovernment______.[originaltext]PresidentBu
Accordingtothepassage,whatdopeopleoftenthinkaboutastronomers?[br][o
Accordingtothepassage,whatdopeopleoftenthinkaboutastronomers?[origina
Whatisthewoman’sobstacleaccordingtotheconversation?[br][originaltext
WhathashappenedinVenezuela,accordingtothenews?[originaltext]Apla
AccordingtotheAmericanfederalgovernment,residentsofHawaiihavethelonge
WhichofthefollowingstatementsisNOTtrueaccordingtothenews?[originalt
Accordingtotheman,whydomodernbooksdecay?[originaltext]W:Excuseme,I’v
BusservicesbetweenTownCentreandNewtonHousingEstatewillbe______untilt
Internet,a________ofmillionsofcomputerslinkedworldwide,isthelargest
随机试题
Spearmintisdistilledforflavoringchewinggumandcandyandusedasadisguis
Threatsfromnomadicpeopleinthenorthwere【C1】______throughoutChines
Motivationis"thedrivingforcewithinindividualsthatimpelsthemtoacti
Friendshipisabovereason,for,thoughyoufindvirtuesinafriend,hewas
[originaltext]W:Hey,John,areyouOK?Whyareyoufrowning?M:Well,Isorto
某商场的部门和商品两个实体之间的关系如下图所示。假设每个部门负责销售若干种商品,
关于基金年度报告,以下表述错误的是()。A.基金管理人应当在每年结束之日起90
2013年1月,某审计组对丙公司2012年度财务收支情况进行了审计。有关货币资金
下列关于企业管理的自然属性的说法,正确的是()。A.与生产力、社会化大生产相联
下列哪项不符合尿道综合征? A.好发于中年女性B.有尿频C.有排尿不畅 D.
最新回复
(
0
)