首页
登录
职称英语
According to the passage, what do people often think about astronomers? [br] [o
According to the passage, what do people often think about astronomers? [br] [o
游客
2023-11-06
75
管理
问题
According to the passage, what do people often think about astronomers? [br]
Most people think of astronomers as people who spend their time in cold observatories peering through telescopes every night. In fact, a typical astronomer spends most of his/her time analyzing data and may only be at the telescope for a few weeks of the year. Some astronomers work on purely theoretical problems and never use a telescope at all. You might not know how rarely images are viewed directly through telescopes. The most common way to observe the skies is to photograph them. The process is very simple. First a photographic plate is coated with a light-sensitive material. The plate is positioned so that the image received by the telescope is recorded on it. Then the image can be developed, enlarged and published so that many people can study it. Because most astronomical objects are very remote, the light we receive from them is rather feeble. But by using a telescope as a camera, 1ong time exposures can be made. In this way, objects that are a hundred times too faint to be seen can be photographed by just looking through a telescope.
选项
A、To spend less time at their telescopes.
B、To overcome the problem of weak light.
C、To take more photographs.
D、To photograph astronomical objects without using a telescope.
答案
B
解析
细节题。文章后面讲到由于大部分天体距离很远,所以我们能捕捉到的它们所发出的光线也很微弱,但如果用望远镜充当照相机就可以进行长时间曝光,以此将物体拍下来。故B项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3162865.html
相关试题推荐
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
Mostpeoplehaterockmusic.【C1】______Iamnotbynatureanunreasonableor
随机试题
Inalmostallcasesthesoftpartsoffossilsaregoneforeverbuttheywer
WhenisBBCsOverseasStudentsatBritishUniversitiesonaireveryday?[br]
[originaltext]M:Hello,Madam,howmuchdoesitcosttouseacomputerhere?W:W
Justlikechildren,deeroftencrossBritishroadstogettotheotherside.
[originaltext]W:Maryisannoyedaftersomeonetoldherthatherpearlnecklace
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
[originaltext]Mathewlivedinabigcity,andalwayshadhishaircutbythe
如图示,物A重力大小为100kN,物B重力大小为25kN,物A与地面摩擦系数为0
以下关于药品堆垛和搬运操作叙述不正确的是A、不得倒置存放 B、贮藏在药库的货物
患者,女,49岁,近日因发热、咳嗽、咳黄痰就诊,临床诊断为下呼吸道细菌性感染,处
最新回复
(
0
)