首页
登录
职称英语
What’s the Sudan’s attitude toward Canada’s plan? [br] [originaltext] Canada
What’s the Sudan’s attitude toward Canada’s plan? [br] [originaltext] Canada
游客
2023-11-02
78
管理
问题
What’s the Sudan’s attitude toward Canada’s plan? [br]
Canada’s government says it will proceed with plans to send military advisers to Sudan’s Darfur region.(25)That comes despite Sudan saying it does not want Canadian troops to enter the country.
(26)Canadian Prime Minister Paul Martin’s aid package for Darfur includes about 140 million dollars US and up to 100 military experts to help the African Union peacekeeping force. But Sudan hasn’t been happy with the move. The government in Khartoum says it doesn’t want non-African troops in Darfur and it complained that it had not been properly consulted by Ottawa. But Martin’s office appears undeterred, saying Canada needs only the approval of the African Union for the deployment of troops and it’s up to the AU to get Sudan’s approval. A spokesman for the Prime Minister says that means there was no change of plans. But some critics say Canada should do more. One MP says the plan should include 400 million dollars and 500 soldiers. The 2-year civil war in Darfur has killed more than 300 thousand people and displaced more than 2 million.
选项
A、400 million dollars and 100 military experts.
B、140 million dollars and 500 soldiers.
C、140 million dollars and 100 military experts.
D、400 million dollars and 500 soldiers.
答案
C
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。根据句(26)可知,加拿大总理对达尔福尔的援助包括1.4亿美元和100位军事专家。因此C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151399.html
相关试题推荐
Whatisthemainpurposeforholdingsuchaspecialcontest?[originaltext]A
Whatisthemaintaskforaidworkersnow?[originaltext]InIran,morethan
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[originaltext]Pe
Accordingtothepassage,whatwaslifelikeinasmallcommunity?[originaltext
Theconversationismainlyabout[originaltext]W:Hi,gotanyplansfortonight?
[originaltext]Doctor’sOrdersYou’regoing
Whatisthenewsitemmainlyabout?[originaltext]TheAmericanspaceshuttle
Whatisthispassagemainlyabout?[originaltext]Therearemanyreasonswhy
Whendidthewomanreceivesomeoftheitems?[originaltext]Acoupleofmont
Whichofthefollowingdoesthemanorder?[originaltext]W:Goodafternoon,Sir.
随机试题
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Iboughtthebookforwhichyou
Wecaninferfromthecontract,whereisPartyBfrom?PartyBisfrom______.
[originaltext]W:Paul,youaremovingtoNewYork?M:Yeah.W:Why?
CaloriesForyearsnow,calorieshavebeen
某公路工程的建设单位通过公开招标的方式,将土建工程、设备安装工程分别发包给甲、乙
设区域D为x2+y2≤4,A.4π B.3π C.2π D.π
居民对旅游效益的认知水平是居民对旅游带来的( )效益的总体认知,对旅游影响的感
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
最新回复
(
0
)