首页
登录
职称英语
What is talked about in the beginning of the passage? [originaltext] Although
What is talked about in the beginning of the passage? [originaltext] Although
游客
2023-11-02
73
管理
问题
What is talked about in the beginning of the passage?
Although European countries have been spending more money on wind generating electrical facilities than we have been here in the U.S., there are combinations of factors which make the outlook quite promising for domestic wind farms. Many of the projects which have been attempted in Europe have not been commercially successful because they have been centered around massive projects—some as tall as twenty-story buildings with propellers a hundred meters across—that they have developed structural and other technical problems. Here in America, by contrast, we typically rely on smaller propeller units distributed across large land area, such as the five thousand acre installation near Palm Springs. Although these small installations are technically less efficient, in practical terms they have turned out to be much more reliable. The other factor which has helped to make the domestic wind power projects more successful has been the introduction of computers to regulate the interactions between the propellers and the electrical generators. Because of the reduced cost of computerized controllers and the greater efficiency they bring, the cost of wind generated power has dropped from 30 cents per kilowatt hour to 7-9 cents—less than the cost of conventional coal or oil burning power plants.
选项
A、The utilization of alternative energy in America.
B、The costs of wind generated power.
C、The comparison between wind power in the US and Europe.
D、The benefits of wind power.
答案
C
解析
细节判断题。通过听前读题,就会发现应该对文章开头信息格外注意。文章开头说欧洲国家比美国在风力发电的设施上花费了更多钱,也就是进行了比较,故C项内容符合题意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3150698.html
相关试题推荐
Theconversationismainlyabout[br][originaltext]M:Comeinandhaveaseat
Theconversationismainlyabout[originaltext]M:Comeinandhaveaseatplease
Whatdoweknowfromtheconversationabouttheman?[br][originaltext]M:I’m
Whatdoesthemanhopethewomantodo?[br][originaltext]M:Hello,Mary,you’
Whatdoesthemanhopethewomantodo?[originaltext]M:Hello,Mary,you’rejus
Whatarethetwospeakersmainlydiscussing?[br][originaltext]W:Sowheredo
Whatarethetwospeakersmainlydiscussing?[originaltext]W:Sowheredoyouth
Whydidtheyplantoseeamidnightshow?[br][originaltext]M:It’sChineseNe
Whydidtheyplantoseeamidnightshow?[originaltext]M:It’sChineseNewYear
WhydoesthewomantakeTheoreticalDynamicsagain?[br][originaltext]W:Excus
随机试题
•Lookatthestatementsbelowandthearticledividedintofiveextractsabouts
Manyartistsbelievethatsuccessfulimitation,farfrombeingsymptomaticofa
[originaltext]W:CanIhavebreakfastinmyroom?M:Certainly,Madam.Breakfas
Declininghouseprices,risingjoblayoffs,skyrocketingoilcostsandamajo
[originaltext]Goodmorning.Haveyoueverboughtashirtordressonlineonlyt
关于转让注册商标,以下表达错误的是()。A.转让人和受让人应当签订转让协议
当招标文件中分部分项工程清单项目特征与设计图纸不符时,投标人应( )。A.以清
(2018年真题)经国务院期货监督管理机构批准,期货公司可以从事期货自营业务。
某企业现有业务主管15人,预计明年将有两人提升为部门经理,退休一人,辞职两人。此
经营者采用网络、电视、电话、邮购等方式销售商品,消费者有权自收到商品之日起七日内
最新回复
(
0
)