首页
登录
职称英语
An exhibition of Carleton Watkins’s photographs of Yosemite taken in the 186
An exhibition of Carleton Watkins’s photographs of Yosemite taken in the 186
游客
2023-11-01
55
管理
问题
An exhibition of Carleton Watkins’s photographs of Yosemite taken in the 1860s has just opened at New York’s Metropolitan Museum of Art. His photographs show the now familiar, breathtaking views: Yosemite falls, Half Dome, El Capitan. They are grand and stately in their proportions and contain an extraordinary level of detail. It’s not surprising that viewers at the time felt them awesome. They made Watkins’s name as a photographer and helped to influence the environmental movement that led to Congress and President Lincoln turning Yosemite into a national park.
Watkins was born in New York in 1829 and moved to California when he was 20. Soon after, he learned how to make photographs, a medium that was about as old as he was. These were the days of long exposures, glass plates, and processes that not only took time but were messy and toxic. Watkins began his commercial career by photographing California’s fast-growing mining industry for land-claim legal cases. His images needed to be as straight and correct as possible so they could be used in court as evidence. In 1861 Watkins was persuaded to visit Yosemite by the lawyer and businessman Trenor Park, whose mines he had photographed were in nearby Mariposa.
At the time, people spoke about Yosemite as though it were a Garden of Eden. Only the adventurous few had ventured into the wilderness and seen the spectacular valley, with its towering cliffs and thundering waterfalls. Yosemite had become a place of legend, a wonder of nature. Any mention of the Ahwahnechee who had lived in the valley for centuries was rare.
With its monumental subjects in mind, Watkins had a cabinet maker build an immense camera. It was so big. It held 18 * 22 inch glass-plate negatives. To transport all the camera equipment Watkins needed a 12-mule train. Just dragging all this equipment into Yosemite was an extraordinary feat in itself.
The photographs that Watkins created on this and subsequent expeditions to Yosemite show his mastery of balance and scale. He pointed his camera at the great rocks, trees and waterfalls and the result was as honest a portrait of nature as his mining pictures were of industry. He photographed as square-on to his subjects as he could get, and he filled the frame. When you look at the pictures your eyes take great delight in the textures. They have an incredible clarity that rejoices in the magnificence of nature.
Watkins enjoyed a great deal of success in his career—he won awards and exhibited internationally—but he was also a terrible businessman and very unlucky. By the end of the century he was nearly blind and living in poverty, but in 1906 it seemed like his luck might change—Stanford University was negotiating to buy his collection. Only a few days later, the earthquake hit San Francisco, and his studio burned to the ground in the fire that followed. His entire life’s work—glass negatives, albums, prints, documents—were gone. All we are left with of the man himself are a handful of letters, a diary, and some of the greatest landscape photographs taken in the 19th century. [br] What made Watkins begin to take photographs of Yosemite?
选项
A、The invitation from one of his clients.
B、Yosemite’s fame as a Garden of Eden.
C、His desire to explore the wilderness.
D、The prosperous mining industry near Yosemite.
答案
A
解析
推断题。由题干中的begin to take photographs of Yosemite定位至第二至四段。第二段最后一句指出,沃特金斯的客户邀请他去约塞米蒂,第三段描述了约塞米蒂的自然风光,第四段第一句说明沃特金斯脑中想的都是约塞米蒂的美景,他想利用这次机会拍些好照片,故[A]为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3150214.html
相关试题推荐
Alice’sblogcontains______photographsandhundredsofarticlesandshortvide
Takingphotographsisstrictly______here,asitmaydamagethepreciouscavep
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
Takingphotographsisstrictly______here,asitmaydamagethepreciouscavepai
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
PASSAGEFOURThebrilliantphotosofYosemite.细节题。由题干中的famousphotographer定位至第一段。
随机试题
Wheneverthegovernmentincreasespublicservices,______becausemoreworkersar
...thatisgatheringominousanddestructivepotentialevenaswegatherhere.……
Telecommuting—substitutingthecomputerforthetriptothejob—hasbeenha
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
Howdidtheearlypeopledotheircounting?Atfirst,theydidalltheircou
Thefewremainingpocketsofresistancewerefinally______intosubmissionbyth
审计师对采购职能的审计目标之一,是确定延迟支付提供现金折扣的供货商发票所带来的成
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
关于玻璃器皿的洗涤,错误的是()。A.不是任何玻璃器皿都需要用洗涤剂和铬酸洗液
2012年单项选择:人的高级心理机能是在一定社会历史文化背景下,借助语言,通过人
最新回复
(
0
)