首页
登录
职称英语
(1)In response to mass unemployment and the prospect of having to emigrate,
(1)In response to mass unemployment and the prospect of having to emigrate,
游客
2023-10-31
71
管理
问题
(1)In response to mass unemployment and the prospect of having to emigrate, an unemployed Irish graduate has spent ¢2,000 on a massive billboard advertisement asking employers not to let him leave the republic.
(2)Feilim Mac An Iomaire, who erected an advertising hoarding on the busy Merrion Road in south Dublin in an attempt to find a job, has said he has been overwhelmed by the response.
(3)The ad contains a picture of the 26-year-old marketing graduate facing a number of famous landmarks from Sydney, London and New York with the message: "Save me from emigration."
(4)His ad has struck a chord across Ireland at a time when about 50,000 citizens, many of them young graduates, are expected to leave this year for work abroad. There are still up to 400,000 jobless workers in Ireland due to the property crash and the country’s fiscal crisis.
(5)Mac An Iomaire said he came up with the idea after being unemployed for eight months after a year in Australia. "I had a good bit of money saved when I came home from Australia but I was managing to live on jobseeker’s allowance. I gave it a week of hard thinking to come up with the concept and nothing was going to stop me then," he said. "The great thing is that everyone’s been so positive about it. No one has really had a bad word to say. Everybody who is close to me knows I’ve been pretty annoyed about being unemployed and feeling like I’ve been on the sidelines."
(6)Mac An Iomaire also set up a Facebook page and Twitter account, and has been drowned with emails and messages.
(7)"I’ve had some really nice replies. Some CV experts are willing to spruce up my CV so I’m pretty overwhelmed with that," he said. "It looks good for something to come out of it, anyway. I am not exactly looking for a concrete job offer. I would sooner go through the whole process of doing an interview," he added. [br] By saying "everybody’s been so positive about it," Mac An Iomaire means that ______.
选项
A、people have expressed approval of his advertisement
B、his friends have encouraged him to look at the bright side
C、the unemployed have confidence in the job market
D、the country will overcome its present fiscal crisis
答案
A
解析
第5段是Mac An Iomaire对他的广告创意的介绍,他首先讲到了他是怎么想到这个创意的,接下来讲了人们对这个广告的看法,本题引号里的内容就是人们对这个广告的看法。因此,其中的it应该是指这个广告,可见,A“人们十分认可他的广告”与原文该句的意思最为接近。其他选项都没有正确理解it的所指。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3144866.html
相关试题推荐
(1)Inresponsetomassunemploymentandtheprospectofhavingtoemigrate,
(1)Inresponsetomassunemploymentandtheprospectofhavingtoemigrate,
Congratulations!Youwowedyourprospectiveemployersonyourfirstintervie
Congratulations!Youwowedyourprospectiveemployersonyourfirstintervie
Inthesentence"Allthetaskshavingbeenfulfilledaheadoftime,theydecided
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.
Therehasnotbeenagreatresponsetothesale,______?A、doesthereB、hasn’tit
Lookatthepicturecarefullyandwriteyourresponseinabout200words,in
随机试题
ThedecisionoftheNewYorkPhilharmonictohireAlanGilbertasitsnextm
Theteamcanhandlewhatever______.A、thatneedshandlingB、whichneedshandling
Americanuniversitiesarerushingtowardsawirelessfuture.Theyareinstal
甲企业2013年度发生了以下情形: (1)存货遭遇自然灾害后的净损失80万
PT异常,APTT正常。提示A.Ⅹ因子缺乏B.Ⅺ因子缺焰C.Ⅷ因子缺陷D.Ⅶ因子
( )是商品流通企业,尤其是商品流通批发企业常用的计算本期商品销售成本和期末库
上证180指数是以在上交所上市的最具代表性的180种股票为样本,以它们的发行股数
A.侵犯商业秘密行为 B.混淆行为 C.虚假宣传行为 D.诋毁商誉行为药品
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)