首页
登录
职称英语
Congratulations! You wowed your prospective employers on your first intervie
Congratulations! You wowed your prospective employers on your first intervie
游客
2023-10-30
51
管理
问题
Congratulations! You wowed your prospective employers on your first interview and have been called back for an encore. So, how will the second interview be different from the first? This time around, expect to spend more time at the company, talk to more people, individually and collectively, and have your skills and personality scrutinized more closely.
The Employer’s Point of View
From an employer’s perspective, the second interview is a chance to closely evaluate a candidate’s abilities and interpersonal skills. Your prospective employer wants to see that you can do the job and work well with colleagues.
Be aware that many employers bring in several candidates, on the same day to streamline the second interview process. Your challenge is to distinguish yourself from the other candidates. To show you’re a good fit with the company, focus on explaining how your abilities and experiences would enable you to do the job. Be specific. Offer concrete examples that highlight your competence and compatibility.
Who You’ll Meet
On your first interview, you probably met with one or two people. This time, be prepared to meet several more over the course of the day, including potential managers, coworkers and other staff members.
You may meet individually with several people, who will most likely ask you similar questions. Keep your answers consistent but mix up your delivery so that your answers don’t sound stale or staged. If possible, before the interview acquire a list of the people you’ll be meeting with and do a little research on each one. Then ask questions that show your knowledge of each person, If you meet with a panel or group, be sure to make eye contact with both the individual asking the question and the group as a whole.
Steps for Follow Up
It’s rare to receive an offer on the spot, but it does happen occasionally. If the feedback is consistently positive over the course of the day, you may get a job offer at the end of the interview. If that happens, don’t make a hasty decision. Ask for time to think about it. If you don’t get an offer, be sure to immediately send a brief thank you note to every person you spoke with. Some companies make hiring decisions in a matter of days, but many can take weeks to make their final choice.
Be patient, be flexible and be ready for an offer or an invitation for yet another interview. [br] Which of the following is NOT the purpose of the second interview according to the passage?
选项
A、To discuss the salary.
B、To closely evaluate a candidate’s abilities.
C、To see whether you can do the job and cooperate well with colleagues.
D、To evaluate your interpersonal skills.
答案
A
解析
细节题。从第二段From an employer’s perspective,the second interview is a chance to closely evaluate a candidate’s abilities([B])and interpersonal skills([D]).Your prospective employer wants to see that you can do the job and work,well with colleagues([C]).可以看出,文中提到的第二次面试的目的中,选项中的[B]、[C]、[D]都提到了,但是没有[A],所以[A]是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3144521.html
相关试题推荐
Withmoreandmoregraduatesbeingturneddownbyemployersasaresultofi
Thegovernment______betweentheworkersandtheemployers.A、mediatedB、reconci
Ifyouarenotsureoftheaddress,callandask______totheinterview.A、forme
Ifyouarenotsureoftheaddress,callandask______totheinterview.A、forme
Theofficial______theinterviewonthesensitiveissue.A、turneddownB、turnedb
Wheredidthisinterviewtakeplace?[br][originaltext]M:Goodmorning.(8)This
Wheredidthisinterviewtakeplace?[originaltext]M:Goodmorning.(8)ThisisAl
WhydidSusanandMichaelinterviewchildrenagedbetween9and11?[br][origi
[originaltext]W:TodayI’minterviewingRobertBallard,oceanexploreranddisc
[originaltext]W:TodayI’minterviewingRobertBallard,oceanexploreranddisc
随机试题
WhatistheWomandoing?[br][originaltext]M:WouldyoupleasehelpMeWithMyEng
A.probablyB.plantC.reasoningD.abilityE.
IntheruinsofthePalmBeachHotelyougetapowerfulsensethatanerais
以电子数据交换、电子邮件等方式能够有形地表现所载内容,并可以随时调取查用的数据电
证券公司风险处置措施中的“破产清算和重组”的说法中,正确的是()。 ①自
某施工队在200个工日内完成了800m3的工程,但有400m3不符合质量要求。
课堂教学中,经常出现教师在学生不注意参与学习时突然加重语气或提高声调的现象,教师
某商铺建筑面积为4000m2,建筑物的剩余经济寿命和剩余土地使用年限为40年;市
A.两个热机的效率一定相等 B.两个热机从高温热源所吸收的热量一定相等 C.
患者胆怯易惊,虚烦不宁,失眠多梦,呕吐呃逆,治宜A.酸枣仁汤 B.朱砂安神丸
最新回复
(
0
)