首页
登录
职称英语
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you f
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you f
游客
2023-10-26
76
管理
问题
Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be done at normal speed, listen and try to understand the meaning. For the second and third readings, the passage will be read sentence by sentence, or phrase by phrase, with intervals of 15 seconds. The last reading will be done at normal speed again and during this time you should check your work. You will then be given 1 minute to check through your work once more. Please write the whole passage on ANSWER SHEET ONE.
Successful People
The message that the top performers in our society / are not the most skilled and shouldn’t be copied, / appears to be different from what we expected. / Yet this report says that those who appear to have achieved the most /are often the beneficiaries of luck, an external, random force. /
Luck is often at work in the lives of the most successful, / which means their achievements aren’t completely attributable to their own skills. / The researcher advocates looking at those who are the second best. / Most of them aren’t relying on lucky chances, / so their performances offer an opportunity to measure real success. /
选项
答案
The message that the top performers in our society / are not the most skilled and shouldn’t be copied, / appears to be different from what we expected. / Yet this report says that those who appear to have achieved the most /are often the beneficiaries of luck, an external, random force. /
Luck is often at work in the lives of the most successful, / which means their achievements aren’t completely attributable to their own skills. / The researcher advocates looking at those who are the second best. / Most of them aren’t relying on lucky chances, / so their performances offer an opportunity to measure real success. /
解析
本文主题:成功源自运气还是努力。本文是一篇说明文,介绍了一项调查研究的结果,那就是最成功的人往往是因为运气,而非技能。文中需要注意的较易拼错的单词有“external,random,attributable,opportunity”,需要注意时态和单复数的单词有“advocates,performers,beneficiaries”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3132401.html
相关试题推荐
ReadcarefullythefollowingexcerptandthenwriteyourresponseinNOLESSTHA
PASSAGETHREEExplainthemeaningofthelastsentenceofPara.11accordingto
PASSAGETWO[br]WhydidMiriamwearanewnetblouseonSundayafternoon?Becaus
PASSAGEONE[br]WhatdoesThisinPara.2referto?Treasurehoard根据题干定位到第2段。一般来
Readcarefullythefollowingexcerptononlineeducation,andthenwriteyourre
PASSAGEONEWhatistheauthor’soccupationaccordingtothepassage?Heisadoc
Whichofthefollowingsentencesexpresses"oughtnotto"?A、Ifyouseeanything
Which"ofinthefollowingphrasesindicatesorigin?A、ayearoffamineB、people
WhichofthefollowingsentencesisgrammaticallyINCORRECT?A、Noteacherandno
PASSAGETHREE[br]Whatisthesimilaritybetweenexerciseandmeditation?Bothh
随机试题
[originaltext]W:Youknow,I’vebeennoticingmystereoissoundingverystrang
[originaltext]W:Whatdoestheterm"alternativeenergysource"mean?M:Whenw
[originaltext]In1903,adoctorinDetroit,Michigan,boughtthefirstcarfrom
进行中国传统绘画和书法的文人都很注重这些用具的选择。ScholarsengagingintraditionalChinesepaintingand
甲见义勇为不幸牺牲。早年丧妻的甲父得知消息后悲痛欲绝,引发心脏病不治身亡。甲有妻
腹股沟管后壁主要由下列哪项构成()A.腹直肌 B.腹内斜肌 C.腹横筋
伤寒杆菌的主要致病因素是A.鞭毛 B.荚膜 C.外毒素 D.内毒素 E.
()及以上电压等级避雷器应安装泄漏电流监测装置。35kV$;$110k
城市中心商务强度指标是指()。A、中心商务区建筑面积总和/总建筑基底面积 B、
一般圆管涵的纵坡不超过( )。A.0.4% B.2% C.5% D.10%
最新回复
(
0
)