首页
登录
职称英语
Is It Better to Be a Vegetarian? Nowadays, more and more people are inte
Is It Better to Be a Vegetarian? Nowadays, more and more people are inte
游客
2023-10-23
37
管理
问题
Is It Better to Be a Vegetarian?
Nowadays, more and more people are interested in vegetarianism. It is the practice of a diet that excludes meat, including slaughter by-products, fish, shellfish and other sea animals, and poultry. What do you think of this? Write a composition of about 200 words on the following topic:
Is It Better to Be a Vegetarian?
You are to write in three parts.
In the first part, state clearly what your view is.
In the second part, support your view with appropriate reasons.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion or a summary.
选项
答案
Is It Better to Be a Vegetarian?
Vegetarianism is gaining its popularity in Western countries and many people now in China also choose to be a vegetarian. Compared with meat eaters, vegetarians are supposed to be healthier, so I think it is better to be a vegetarian.
Vegetarianism is a healthy lifestyle that should be promoted. According to clinical studies, those who consume meat on daily basis are easier to develop heart diseases. The cause of these diseases is cholesterol, which is accumulated through meat consumption. Besides, the chances of getting cancer are greater if we take in meat, especially red meat. If, however, we have vegetables only, we shall be healthier, because many nutriments, such as vitamins, protein, fibre and minerals, are rich in vegetables. Moreover, vegetarian diets are less greasy, which is good for our digestive system. Finally, it is also true that vegetarian diets are usually low-fat and low-sodium, which could prevent us from getting obese.
In conclusion, it is fair to say that meat consumption will lead to many potential health problems, while vegetarianism is beneficial to our health.
解析
本题属于“立场选择型”作文,涉及的题材是“健康生活”。该题要求考生对“当素食者是否更好”提出个人的意见。按照题目的要求,可谋篇布局如下:
开头:从素食主义在西方盛行背景人题,指出我们选择素食是更佳的。
主体:阐述原因。
1.素食主义是一种健康的生活方式,值得提倡。指出吃肉带来的健康威胁。
2.如果我们吃的只是蔬菜,我们会更健康,因为蔬菜里含有多种营养。
结尾:重申观点,吃素对我们的身体有益。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3124035.html
相关试题推荐
He______forever______aboutthefriendlypeople,thecleanatmosphere,thecl
______asapsychologistwithallkindsofpeople,I’velearnedthatsuccessful
______thecheapcostoflabor,peoplewouldmuchratherpaysomeonetorepairt
Itisanoffencetoshow______againstpeopleofdifferentraces.A、distinctionB
Peoplewholiveinsmalltownsoftenseemmorefriendlythanthoselivingin___
_____Ilikeeconomics,Ilikesociologymuchbetter.A、AsmuchasB、SomuchC、Ho
Whenanumberofpeople______togetherinaconversationalknot,eachindividua
Manypeopleare______toinsectbites,andsomeevenhavetogotohospital.A、i
PASSAGETWOBecausetheyhavebetterfamilyfinancialconditions.细节题。文章第一段前两句提到,孩
[originaltext]WaterPollutionTodaymostwatersourcesaresodirtythatpeople
随机试题
In1840,thesigningof______madeNewZealandaBritishcolony.A、theTreatyofW
HowtoBeaGoodConversationalistAgoodconversationalist
IcecreambecamepopularinFranceinthe1500s,butonlyamongroyalty.Ove
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefede
室外楼梯应并人所依附建筑物自然层,并应按其水平投影面积的()计算建筑面积。A.
弥散性血管内凝血的病因最多见的是( )。A.烧伤 B.白血病 C.病理产科
临床给予肠内营养的可行性主要决定于患者A:摄食量不足 B:胃肠道功能允许 C
各级别轿车历年销售份额(%) 因1.6升购置税调整,A级型车市场从2008
下列项目中的资产负债表中,属于非流动负债的项目是( )。A.应付票据 B.应
选中整个工作表内容的快捷键是Ctrl+A。()
最新回复
(
0
)