首页
登录
职称英语
[img]2016m3x/ct_eyyjsdz2014j_eyyjsdd_0305_20163[/img] Today, parents are【D1】
[img]2016m3x/ct_eyyjsdz2014j_eyyjsdd_0305_20163[/img] Today, parents are【D1】
游客
2023-10-20
80
管理
问题
Today, parents are【D1】______worried about the safety of their children, and because of this, they are not letting their children out to play. As a result, children are no longer playing outside but【D2】______in their rooms and losing themselves in【D3】______activities such as watching TV and playing computer games.
Yet, if they had the chance, they【D4】______get out of the house and go to the cinema, see friends or play sports. In fact, when asked what their idea of a good day was, only 1 in 7 said that they would turn on the television.
British teenagers have always【D5】______their bedrooms, leaving the younger children to play in communal spaces such as the sitting room, garden or kitchen. However, children from the age of 9 are now turning to their bedrooms as a place to【D6】______.
Bedroom culture is a【D7】______of the past 20 years with families getting smaller and homes getting more【D8】______. Increasing【D9】______has also【D10】______the rise of the bedroom culture. [br] 【D10】
In this section, you will hear a short passage. There are 10 missing words or phrases. Fill in the blanks with the exact words or phrases you hear. The passage will be read twice. Remember to write the answers on the answer sheet.
Has Technology Ruined Childhood?
Today, parents are increasingly worried about the safety of their children, and because of this, they are not letting their children out to play. As a result, children are no longer playing outside but shutting themselves away in their rooms and losing themselves in individualistic activities such as watching TV and playing computer games.
Yet, if they had the chance, they would rather get out of the house and go to the cinema, see friends or play sports. In fact, when asked what their idea of a good day was, only 1 in 7 said that they would turn on the television.
British teenagers have always retreated to their bedrooms, leaving the younger children to play in communal spaces such as the sitting room, garden or kitchen. However, children from the age of 9 are now turning to their bedrooms as a place to socialize.
Bedroom culture is a phenomenon of the past 20 years with families getting smaller and homes getting more spacious. Increasing prosperity has also contributed to the rise of the bedroom culture.
选项
答案
contributed to
解析
(由上题可知此处应填contributed to,指“促进,促成”。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3114032.html
相关试题推荐
PASSAGEFOUR[br]WhatdochildrenregardtheirparentsasinAmericanfamily?Go
SomepeoplesaythatrichparentsaremorepowerfulthandiplomainChina.I
PassageOne[br]Whatdotheparentsmeantotuckmoneyintothebride’sshoes?T
(1)Manyparentsarehardpressedtoexplaintotheiryouthwhysomemusic,m
(1)Forparentswhosendtheirkidsofftocollegesaying,"Thesewillbeth
(1)Forparentswhosendtheirkidsofftocollegesaying,"Thesewillbeth
(1)AttachmentParentingisnotIndulgentParenting.Attachmentparentsdon
(1)AttachmentParentingisnotIndulgentParenting.Attachmentparentsdon
(1)AttachmentParentingisnotIndulgentParenting.Attachmentparentsdon
PASSAGETWO[br]Whoaretheparentsofthetriplets?MandyandJohn.母亲的名字出现多次,不
随机试题
AlibrarytoLastForever"Thefundamentalreasonswhyth
Whatistalkedaboutinthepassage?[br]Inwhichwaysishomeserviceindustry
Onefinedayabout74000yearsago,agiantvolcanoonSumatrablewitstop
LGD模型开发的方法包括( )。A.历史平均值方法 B.专家经验判断方法
决策是为达到某一目的,对若干可行方案进行(),从中选择较优方案的过程,是在权衡
不久前社会工作者张兰的服务对象路女士向她抱怨,她两岁的儿子哈哈太不懂事,总是偷偷
案例: 李丽住在北京的老城区,从小身患残疾,据她讲父母将她扔给保姆后基本不闻不
与津液的输布密切相关的是A.肺 B.脾 C.肾 D.心 E.三焦
飞天公司主要经营商业地产、电影、酒店、快餐四部分业务,这些业务的市场增长率分别为
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)