首页
登录
职称英语
[img]2012q2/ct_eyyjscz2011b_eyyjscreadc_0111_20124[/img] Tens of millions of
[img]2012q2/ct_eyyjscz2011b_eyyjscreadc_0111_20124[/img] Tens of millions of
游客
2023-10-17
46
管理
问题
Tens of millions of television viewers around the world have become familiar with the musical talent show The X Factor, which originated in Britain in 2004 and has since become an international franchise. In some countries the name is different—for example, Factor X in Spain and XSeer Al Najah in Arabic-speaking countries—but the format is usually the same; aspiring pop singers or groups compete in front of a small group of judges, and a large studio audience, for the prize of a lucrative recording contract.
The British version of the show has been enormously successful. Broadcast on Saturday evenings between August and December, it is watched by an average of around 13 million people— more than a fifth of the population. The studio audience is extremely enthusiastic (at times almost hysterical) and the four judges, who give their opinions immediately after each performance, are u-sually jeered if they make negative comments. The TV audience votes by telephone for their favourite singer, and on Sunday evening the results are announced in a follow-up show. The two singers who receive the fewest votes from the public normally have to perform again in the follow-up show, and then their fate is in the hands of the judges. The competitor the judges think has sung better stays in the competition, but the loser is eliminated.
As the competition progresses, the performers are in the public eye far longer than two evenings a week. Their talents (or lack thereof) , personalities and off-stage behaviour are also discussed endlessly by gossip magazines and tabloids, their faces frequently appearing on the front pages. Feelings run so high that campaigns for or against certain contestants are launched on social networking sites.
In Britain, winning The X Factor guarantees that a singer or group will be able to make a lot of money from their music, at least in the short term. In most years, for example, a debut single by the winner, released in December, has reached the top of the singles charts by Christmas.
Some people, however, think the programme has too much influence on the music-buying public , which is why in 2009 there was a successful campaign to encourage people to buy an alternative single and thereby ensure the song by The X Factor winner wouldn’t be number one at Christmas. The campaign is being repeated this year. In another kind of protest against the 2010 competition, a lot of people tried to undermine it by voting every week for the contestant with by far the worst singing voice—he was finally eliminated only in late November. [br] The winners of the The X Factor competition will receive______.
选项
答案
a lucrative recording contract
解析
(文章第一段结尾提到,歌手们比赛是为了得到赚钱的唱片合约。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3105536.html
相关试题推荐
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009b_eyyjsdreada_0292_20121[/img]Doyoueverwonder
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009b_eyyjsdreada_0292_20121[/img]Doyoueverwonder
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009b_eyyjsdreada_0292_20121[/img]Doyoueverwonder
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009a_eyyjsdreada_0219_20121[/img]Theopeningofyour
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009a_eyyjsdreada_0219_20121[/img]Theopeningofyour
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009a_eyyjsdreada_0219_20121[/img]Theopeningofyour
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2009a_eyyjsdreada_0219_20121[/img]Theopeningofyour
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2010b_eyyjsdreada_0162_20121[/img]Manyculturesfollo
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2010b_eyyjsdreada_0162_20121[/img]Manyculturesfollo
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2010b_eyyjsdreada_0162_20121[/img]Manyculturesfollo
随机试题
Thefirstmanwhocookedhisfood,insteadofeatingitraw,livedsolong
Inabroadsentence,cultureincludes______.A、patternsofbeliefB、customs,obje
Sleepispartofaperson’sdailyactivitycycle.Thereareseveraldifferentst
Forebookdevotees,readingisawholenewexperienceDavid
Technologyisanothergreatforceforchange.Inpart,technologyhascausedthe
高中体育《篮球与排球》 一、考题回顾 二、考题解析 (一)开始
男性,68岁。慢性乙型肝炎病史30年,近3个月来右上腹隐痛伴低热,1小时前突感右
下列有关冠心病危险因素的说法不正确的是A.危险因素是指个体固有的生理、心理因素或
关于以保障劳工权益为中心制定劳动政策的表述正确的是()。A.劳工政策的核心要以
下列关于固体废物中的污染物挥发至大气中的表述正确的是( )。A.大气释放源主要
最新回复
(
0
)