首页
登录
职称英语
The people who multitask(同时执行多项任务)the most are the ones who are worst at it.
The people who multitask(同时执行多项任务)the most are the ones who are worst at it.
游客
2023-10-10
28
管理
问题
The people who multitask(同时执行多项任务)the most are the ones who are worst at it. That’s the surprising conclusion of researchers at Stanford University, who found multitaskers are more easily distracted and less able to ignore irrelevant information than people who do less multitasking.
In a telephone interview, Clifford Nass, a professor at Stanford’s communications department, said that the huge finding is that the more media people use the worse they are at using any media.
The researchers studied 262 college undergraduates, dividing them into high and low multitasking groups and comparing such things as memory, ability to switch from one task to another and being able to focus on a task. Their findings were reported in Tuesday’s edition of Proceedings of the National Academy of Sciences.
In the study, the researchers first had to figure out who are the heavy and light multitaskers. They gave the students a form listing a variety of media such as print, television, computer-based video, music, computer games, telephone voice or text, and so forth.
When it came to such essential abilities, people who did a lot of multitasking didn’t score as well as others, Nass said.
Still to be answered is why the folks who are worst at multitasking are the ones doing it the most. It’s sort of a chicken-or-egg question. Nass wanted to find out multitasking is causing them to be lousy(差劲的)at multitasking, or their lousiness at multitasking is causing them to be multitaskers. He also wanted to know it is born or learned.
In a society that seems to encourage more and more multitasking, the findings have social implications(影响), Nass observed. Multitasking is already blamed for car crashes as several states restrict the use of cell phones while driving. Lawyers or advertisers can try to use irrelevant information to distract and re focus people to influence their decisions. [br] Why is the use of cell phones while driving restricted in some states?
选项
A、It can encourage more and more multitasking.
B、It can cause car crashes.
C、It can have social implications.
D、It can distract and refocus people.
答案
B
解析
根据题干中的the use of cell phoneswhile driving可以定位到最后一段第二句。该句提到,车祸已归咎于多项任务,好几个州限制开车时使用手机,由此可知这几个州之所以禁止驾车过程中使用手机就是因为这会引起车祸,故B)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3088553.html
相关试题推荐
Peoplespendagreatdealoftime,money,andenergytoseeorreadaboutmovie
WhyarepeoplealwaystiredonAprilFool’sDay?Becausetheyhavejusthadalon
______thedemandforfishandseafoodincreases,peoplewouldn’tneedtorelyon
Peoplespendagreatdealoftime,money,andenergytoseeorreadaboutmovie
Whydidthemansaythatpeopleinhispicturemightbefromthe19thcentury?[
Whydidthemansaythatpeopleinhispicturemightbefromthe19thcentury?[
Writeonthefollowingtopic.ItissaidthatasChinesepeople’slivingstandar
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
【T1】企业家们希望高科技共享自行车行业的繁荣会使他们致富,同时改变中国城市的交通拥堵。(bike-sharingboom)但梦想有时也会破灭。【T2】
随机试题
Sleep1.HowmuchsleepdoweneedRecommendedamountforadults:【T1】______
【B1】[br]【B3】[originaltext]Lastyear,researcherspublishednewfindings
[originaltext]M:GeorgeisgoingtoworkinNewYorkforthesummer.W:Canhe
[originaltext](20)Scientistswhostudytheearthtellusthatthecontinen
【B1】[br]【B12】A、moneyB、paymentC、chargeD、priceCmoney“钱”;payment“报酬”,通常指薪水:ch
[originaltext]Recentlysomeresearchersconductedaninterestingcasestudy
设α,β为三维非零列向量,(α,β)=3,A=αβ^T,则A的特征值为_____
2011年,我国农村居民人均工资性收入3715元,增长25.6%;农村居民人均生
下列各种投资组合中,一般情况下最适合即将退休的投资人的是()。A.认股权证+股
2×06年12月20日甲公司与乙公司签订协议,将自用的办公楼出租给乙公司,租期为
最新回复
(
0
)