首页
登录
职称英语
Smoking is a harmful habit and makes one addicted once they start doing it.
Smoking is a harmful habit and makes one addicted once they start doing it.
游客
2023-10-10
56
管理
问题
Smoking is a harmful habit and makes one addicted once they start doing it. However, what are the reasons why people still continue to smoke? These people know the harmful and if long term, even life threatening effects of smoking but it seems nobody heeds(注意)the warning.
The number of teenagers smoking today has increased. Teenagers experience a feeling of isolation. It is the time that they art: confused which role to take in society. Most of them usually have identity crisis at this age and smoking makes them feel better. Once they start smoking, they soon love the feeling of contentment it brings them.
Peer(同龄人)pressure is also a great factor. At this stage, teenagers feel their parents don’t understand them. Those who are non-smokers are often convinced by smokers to engage in this activity. Teenagers feel that if they won’t join the group, they would lose their friends and will be left alone in which they don’t want to happen. This is the reason why they continue smoking to be accepted by them.
There are also some people who smoke because of the nature of their jobs. Those who work in a very cold area or at sea. smoke to keep their bodies warm. At this time, smoking brings them good benefits. Call center agents and those who work at night love drinking their favorite cup of coffee and smoking at the same time while waiting for their shift at work. This is to keep them awake and attentive to answering their clients and finishing their assigned task.
Smokers are also those who are experiencing feelings of depression. They find it hard to face the challenges life brings. They feel that what can make them feel better is by smoking and drinking. It is true that smoking could make them feel better but it is just a temporary feeling of relief. [br] Why is peer pressure another factor to teenagers’ smoking?
选项
A、Because teenagers don’t think their parents understand them.
B、Because what teenagers’ parents tell them to do is against their will.
C、Because teenagers are seldom convinced by smokers to engage in smoking.
D、Because teenagers think they can keep their friends by smoking.
答案
D
解析
由题干中的peer pressure定位到第三段。该段倒数第二句提到,青少年们认为,如果他们不加入这个群体,他们将会失去朋友,被众人孤立,这是他们不愿看到的,由此可知青少年们认为通过吸烟可以留住朋友,而不被朋友抛弃。D)为该句的同义表述,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3088146.html
相关试题推荐
SupposeyouareLiMing.Oneofyourroommatesisgettingaddictedtosmokin
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
SmokinghasbecomesociallyunacceptableintheUS,inpartduetothehealt
Mymother________tocigarsmoking.A、reactsB、respondsC、objectsD、admitsC我妈妈反对吸
_____in1943_____theharmfulsmogmadeitsappearanceinLosAngeles.A、Only..
随机试题
(a)解释合同中“条件条款”和“担保条款”的区别。(b)MaradonnaMui是当地的一名流行歌手,她与WorldPerformance有限公司
Wittinglyorunwittingly,ourcourtsarecreatingwhattheReverendRichardJohn
Theenergy______bythechainreactionistransformedintoheal.A、entrustedB、r
Educationofexceptionalchildrenmeansprovisionofspecialeducationalserv
[originaltext]TheworldwideorganizationoftheRedCrossstemsfromtheid
塔式起重机的拆装作业应在白天进行,当遇有下列哪些天气时应停止作业?()A.
下列结构是哪个药物 A.尼可刹米 B.甘露醇 C.咖啡因 D.螺内酯
会计政策是指( )。A:企业对其结果不确定的交易或事项以最近可利用的信息为基础所
2009年浙江普通高中招生人数越是山东的;A、40% B、50% C、60%
水运工程交工验收时,工程实体质量的抽查、检测应由()负责实施。A.施工单位B
最新回复
(
0
)