首页
登录
职称英语
I found my father a very hard man to understand when I was young. He was ver
I found my father a very hard man to understand when I was young. He was ver
游客
2023-10-07
70
管理
问题
I found my father a very hard man to understand when I was young. He was very short and thin and had large blue eyes. I could have loved him as I did my mother, but he seemed to hold us off so that we could not approach him or sit on his knee as love to do. I believe he had a hard life as a child, and I know that he left school at the age of ten and started to work. This made him an unsociable man, unfriendly even to the people closest to him. I never knew him to have a close friend as the other men did.
Everything he did had to be precise. If he chopped the sticks for the fire, each stick would be the same length and thickness as all the others, and they would all be stacked (堆放) without one out of place. His motto (座右铭) was "If a thing is worth doing, it is worth doing well". In our household his word was law and nobody dared dispute it.
My father would take off his clothes and get into bed on Saturday afternoons, leaving my mother to mend his working clothes. This she disliked very much, for the clothes were dirty from the work he had been doing and she hated handling anything that was not clean. [br] The writer’s father believed that ______.
选项
A、you should only do things for which you have the ability
B、only important jobs are worth doing well
C、you should only attempt worthwhile jobs
D、anything you do should be done to your best ability
答案
D
解析
语义理解题。根据在文章第二段第三句父亲的座右铭:“如果一件事情值得去做,那就值得你做好。”可以推断出,D“所有要做的事情都应该竭尽全力去做好”是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3077776.html
相关试题推荐
Thefatherwasdelightedtohearthechild______that.A、tosayB、tohavesaidC
Anniewantedtogetmarriedbecauseshe______.[br]Anniefoundherfather-in-l
Theboylookedathisfather(hope)______becausehethoughthisfatherhadbro
His(reluctant)______togiveaspeechinpubicisunderstandable.reluctance他不愿
[originaltext]M:Idon’tunderstandthismathproblem.Willyouexplainitagai
Lastsummer,Ivisitedthesmallvillage______myfatherusedtolive.A、whatB、
Noonecanfullyunderstandwhythecostoflivingkeepsincreasing,buteconomi
Whenmyfatherwasfiftyyearsold,he(teach)______inthatvillagefor25yea
Shewaspraisedbyherfatherfor______theexam.A、passB、topassC、topassing
[originaltext]Hi,John,whatdoesyourfatherdo?[/originaltext]A、Heiswaterin
随机试题
[originaltext]MayIborrowyourbike?[/originaltext][originaltext]What’syour
(1)Arecomfortshoesalwaysmorehealthful?Notnecessarily,accordingtoso
Fortunately,__________________(她是这次飞机失事中惟一的幸存者).shewastheonlyonetosurvive
[originaltext]W:HeyTaxi!Ah,great.Thanksforpullingover.M:Whereto?W:
I分析句子结构可知,空格前为谓语do和人称代词her,空格后是介词短语inreturn,her指代的是前面的awoman,因此空格处应填入指代afavor
说明:根据下面内容写一封投诉信。写信日期:12月20日投诉人:陈明投诉对象:百货公司投诉商品:Smith啤酒投诉原因:过了保质期,包装与内容不符等投
化学毒剂的种类有( )。A.神经性毒剂 B.糜烂性毒剂 C.全身中毒性毒剂
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
在商品流通的四个基本环节中,构成商品流通企业经营活动中心环节的是( )。
口服避孕药的不良反应不包括A.短期闭经 B.体重增加 C.卵巢肿瘤 D.类
最新回复
(
0
)