首页
登录
职称英语
There are three people walking along a street, first a big man, then a prett
There are three people walking along a street, first a big man, then a prett
游客
2023-10-05
84
管理
问题
There are three people walking along a street, first a big man, then a pretty girl, and then an old gentleman.
The first two went round a comer. Suddenly the gentleman saw a piece of paper on the ground. He picked it up, it was five pounds. A few seconds later, the girl came back, crying. She said, "I’ve dropped five pounds".
"Don’t cry", said the gentleman, "Here it is". The girl thanked him and went away. After a few seconds, the big man came back, he was looking for something. Suddenly a small man opened a window and said, "I saw five pounds fall from your pocket, but that man gave it to a girl". The big man was very angry. The gentleman was frightened and gave him another five pounds. When the gentleman had gone, the girl came back to receive her one pound sixty-seven pence and the small man came out to get his.
选项
A、The gentleman.
B、The small man.
C、The big man.
D、The pretty girl.
答案
A
解析
推理判断题。根据全文可得知三个骗子合伙骗走了绅士的5英镑。因此实际丢钱的是老绅士。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3072676.html
相关试题推荐
Manycitieshavedecidedto(wide)______thestreetstosolvetheserioustraff
Suchpeople______knewTomthoughthewasatalentedyoungman.A、asB、that
Therearethreepeoplewalkingalongastreet,firstabigman,thenaprett
[originaltext]W:Onlyeightpeopletookpartinmyparty.M:Really?Howmanyp
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?Becausehe__
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?Becausehe__
Itiswell-knownthatthemoreoldpeopleusetheirbrains,themorementallyac
WhatdoesthewriterthinkofpeoplewhoaremakingNewYear’splans?[br]Peopl
WhatdoesthewriterthinkofpeoplewhoaremakingNewYear’splans?[br]Thew
WhatdoesthewriterthinkofpeoplewhoaremakingNewYear’splans?[br]When
随机试题
It’sreportedthattherateofinflationisincreasingdaily。A、有报道说通货膨胀在一天天地增长。
You’dthinkPaulineHordwouldhaveservedhertimebynow.Afterall,sher
Whiletravelingabroad,Mr.JacksonFrankranshortofmoney.Sohewroteto
[originaltext]Peoplearenoworderingandpurchasingvirtuallyanythingoverth
[originaltext]WOMAN:Dad!MAN:Yes?What’sthematter?WOMAN:I’mwonderingif
Mr.Leewouldratherwe_____now,butwemustgotowork.A、didn’tleaveB、don’t
对土方路基质量评定影响最大的指标是()。A.压实度 B.平整度 C.宽
要坚持因人因地施策,因贫困原因施策,因贫困类型施策,区别不同情况,做到_____
如图所示,水在变直径竖管中流动。己知粗管直径d1=200mm,流速v1=1.5m
调配处方时,对需要特殊条件保存(如2~10℃)的药品应该A.加贴标签 B.分别
最新回复
(
0
)