首页
登录
职称英语
Managers cannot always wait for information to arrive in bits and pieces from
Managers cannot always wait for information to arrive in bits and pieces from
游客
2023-10-05
96
管理
问题
Managers cannot always wait for information to arrive in bits and pieces from the marketing intelligence system. They often require formal studies of specific situations. For example, Toshiba wants to know how many and what kinds of people or companies will buy its new superfast laptop computer. Or Burnt College in Lake Forest, Illinois, needs to know what percentage of its target market has heard of Burnt, how they heard, what they know, and how they feel about Barat. In such situations, the marketing intelligence system will not provide the detailed information needed. Managers will need marketing research.
We define marketing research as the systematic design, collection, analysis, and reporting of data and findings relevant to a specific marketing situation facing an organization. Every marketer needs research. Marketing researchers engage in a wide variety of activities, ranging from market potential and market share studies, to assessments of customer satisfaction and purchase behavior, to studies of pricing, distribution, and promotion activities:
A company can conduct marketing research in its own research department or have some or all of it done outside. Although most large companies have their own marketing research departments, they often use outside firms to do special research tasks or studies. A company with no research department has to buy the services of research firms.
选项
A、pieces of information
B、formal studies of certain cases
C、some special situations
D、the marketing intelligence system
答案
B
解析
该题见文章的第1段的前面两句。作者认为经理们需要对特别情况进行的正式研究。A项的意思是一条条的信息。这不是作者表达的含义。C项指的是特别的情况,表达片面,没有完全说明作者的含义。D项是营销智能体系,这是公司的机构,而非经理们需要的特别情况。 B项是正确答案,关键词是require“需要,要求”,意思与want“要”的意义相同。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3072435.html
相关试题推荐
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknow
Japanesemanagersdonotviewthemselvesashavingalltheanswers.Whenasubord
Thisinformationofficeprovidesclientswithinformationoncargoinsurance.A、这
IcannottellyouhowsorryIfeltwhenIwasinformedofyourillness.A、得知你得了这种
Mybackisso(pain)______thatIcannotstandupright(笔直地)anymore.painful分析句子
Nomatterhowcomplicatedtheproblemsmayseemtobe,healwaysfindswaystos
Oncehe(arrive)______,wewillstarttodiscusstheproject.arrives本句中once表示“一旦
FromthepassagewecanlearnthatMDCCompanyalways______.[br]Whatcanwel
FromthepassagewecanlearnthatMDCCompanyalways______.[br]Thepurposeo
随机试题
[originaltext]W:[19]HeyNeal,nowthatthemidtermsareover,abunchofusa
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassag
Someanimalbehavioristsarguethatcertainanimalscanrememberpastevent
[originaltext]Monkeysaresmalllivelymammalsthatrankhighamongthemos
我国著作权法中所说的作品,是指文学、艺术和科学领域的具有独创性的并能以某种有形形
以下哪项不是可摘局部义齿的组成成分A.连接体 B.基牙 C.固位体 D.人
在小组或团队中,学生运用互助性学习形式完成了排球垫球教学任务,这种学习方法是(
(2018年真题)下列贷款业务中,属于个人消费贷款的有()。A.个人住房装
A. B. C. D.
猩红热的皮疹出现在发热后A.12小时之内 B.12~48小时 C.12~60
最新回复
(
0
)