首页
登录
职称英语
This product is guaranteed for two years after the date of purchase against
This product is guaranteed for two years after the date of purchase against
游客
2023-09-24
61
管理
问题
This product is guaranteed for two years after the date of purchase against defects due to faulty workmanship or materials. The guarantee covers both. Service under guarantee is provided only upon presentation of reasonable evidence (completed guarantee card or purchase receipt) that the date of the claim is within the guarantee period.
The guarantee is not valid if the defect is due to accidental damage, misuse, neglect or unauthorized persons carrying it out in case of alterations or repair.
Service during and after guarantee is available in all countries where LG officially distributes the product. In countries where LG does not distribute the product, the local LG service organizations will also arrange service. Yet, there may be delay if the required spare parts are not readily available. In this case, please contact your LG dealer or the LG Service Organization.
For information and in the event of difficulty, please contact the Consumer Relation Desk (消费者联系处)in your country. For a list of Consumer Relation Desks, see the gray box in this leaflet. If there is no Consumer Relation Desk in your country, you can contact Service Department, LG Co. (address on cover).
Guarantee
The guarantee period: (46)______
The guarantee content: (47)______
Service under guarantee is available: show their (48)______
The producer of the product: (49)______
To get a list of Consumer Relation Desks: see the (50)______ in the leaflet. [br]
选项
答案
two years
解析
根据文章正文首句的前半部分This product is guaranteed for two years after the date of purchase,可得出保修期为“两年”。guarantee sth. against sth.意思为“为……提供保修”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3043228.html
相关试题推荐
Theproductionofournewmodelistogoup______8.6percentthisyear.A、atB、
A—purchaseconfirmationB—cableconfirmationC—adviceofarrival
A—purchaseconfirmationB—cableconfirmationC—adviceofarrival
A—purchaseconfirmationB—cableconfirmationC—adviceofarrival
Wehaveadvantage______youinthefieldofmanufacturingelectricalproducts.A
Employeesneedseveralkindsofsatisfactioniftheyaretoremainproductiv
Employeesneedseveralkindsofsatisfactioniftheyaretoremainproductiv
Employeesneedseveralkindsofsatisfactioniftheyaretoremainproductiv
A—GNP(GrossNationalProduct)B—percapitaGNPC—outp
Asamatteroffact,ourproductwouldbe(attract)______allthemoreifitis
随机试题
Moderatedrinkingreducesstrokerisk,studyconfirms.Similartothewayad
HowtoTametheAngerMonsterI.ThreefactorscausingangerA.timea.atwo
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasur
下列关于建筑材料燃烧性能分级的叙述中,错误的是()。A.钢材属于不燃材料
食源性疾病按致病因子可分为()A.细菌性食源性疾病 B.食源性病毒感染和食
境外合格投资者甲公司拟协议收购于2009年在上交所上市的非外商投资企业乙公司25
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
若一城市中每年必然有车祸发生,但哪辆车何时发生车祸并不可知,这种情况体现了风险的
根据支付结算法律制度的规定,下列关于银行承兑汇票通过票据市场基础设施提示付款的表
工程监理单位与建设单位之间属于()合同关系。A.行纪居间 B.技术服务 C.
最新回复
(
0
)