首页
登录
职称英语
Sharing Economic Losses Through Insurance Each m
Sharing Economic Losses Through Insurance Each m
游客
2023-09-23
74
管理
问题
Sharing Economic Losses Through Insurance
Each minute of the day or night, everyone faces a possible financial loss. Savings provide one way to take care of financial losses. But savings are not the answer to large losses. The best way to guard against large financial losses is through insurance.
The purpose of insurance is to provide protection against financial losses at a reasonable cost. This is possible only when the cost of insurance is shared by many people who face a similar risk. But not all of them are likely to have actual losses at the same time.
You Buy Insurance from Insurance Companies
Almost 4,800 companies in the United States are in the business of providing insurance protection. These businesses are called insurance companies. Because most insurance companies operate on a large scale, they provide a way for large numbers of people to share their losses.
Many Kinds of Risks Can Be Insured
Insurance can provide protection against almost any kind of loss. However, the kinds of insurance protection that most people buy can be divided into four broad groups: property insurance, liability insurance, life insurance, and health insurance.
选项
答案
through insurance
解析
由问句中的提示词"the best way to guard against financial losses"可知答案在第一段最后一句"…The best way to guard against large financial losses is through insurance"。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3038837.html
相关试题推荐
Whatisthebesttitleofthepassage?[br]"Through1992theywereheldinthe
Takingupajobthroughcompetition,manyJapanesedon’tsleepwell,andthis
Iunderstandyouarethirdyearstudents______ineconomics.A、majoredB、tomajo
A.--HealthInsuranceB.--WholeLifeInsuranceC.--FullInsurance
Accordingtothewriter,insuranceispossiblebecause______.[br]Accordingto
Accordingtothewriter,insuranceispossiblebecause______.[br]Apolicyis__
Accordingtothewriter,insuranceispossiblebecause______.[br]By"thepool
Weallseeherandknowwhatkindofwomansheis.A、asB、throughC、toD、off
Electronicmail,orE-mail,isamethodoftransmittingmessagethroughacomp
A—judicialsystemB—InsuranceLawC—criminalpr
随机试题
Geneticallymodified(GM)foodstuffsareheretostay.That’snottosaythat
Lookatthefollowingstatements(Questions33-40)andthelistofpeoplein
ItwasachillyNovembereveninginNewYorkCity,andmydaughterandIwer
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transp
Youngpeopleunder18(prohibit)______frombuyingcigarettesinthatcountry.a
电能是用途最广泛的能源之一,它属于: A.一次能源B.二次能源C.可再生
《国内税务法则》第422条的规定,()。A.期权只能授予本公司的员工,并且这些期
B
中国证监会鼓励保荐机构重点推荐()等领域的国家战略性新兴产业发展方向的企业在创
施工项目年度成本分析的重点是()。A.通过实际成本与目标成本的对比,分析目标成本
最新回复
(
0
)