首页
登录
职称英语
Job Advertisement Our company is Sunlife Insurance C
Job Advertisement Our company is Sunlife Insurance C
游客
2023-09-22
72
管理
问题
Job Advertisement
Our company is Sunlife Insurance Company, and our legal department requires a mature, competent secretary who will report to one senior lawyer and one assistant lawyer. The successful candidate should have a solid background in organizational work, advanced skill in shorthand and data processing, good at computer and fluent in English. Besides, the candidate should have at least two years of legal secretary working experience. Sunlife offers excellent opportunity for personal development, a wide range of benefits and good career development opportunities.
The salary will be in accord with qualifications, beginning at a minimum of $2,000 per month. It is committed to equal opportunities, and applications for this post are invited from both men and women. Interviews will be held on Monday through Friday, from April 14th to 18th. Resumes together with a photo are requested to mail to:
Sunlife Insurance Company
PO Box 650
Windsor, Ontario M60358 [br] When will interviews be held? From______ of April.
选项
答案
14th to 18th
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3035251.html
相关试题推荐
Acompany’sgoalsandstrategiesaredeterminedbyanelectedboardofdiretors,
WhatisJohnWilson?Heisthe______ofabigcompany.[br]Whowillbeincharg
WhatisJohnWilson?Heisthe______ofabigcompany.[br]Whoaregoingtorep
A--judicialsystemB--InsuranceLawC--crimina
A--judicialsystemB--InsuranceLawC--crimina
ToolsPTYLimitedCompanyisseekingapplicantsforthefollowingpositions:
ToolsPTYLimitedCompanyisseekingapplicantsforthefollowingpositions:
ToolsPTYLimitedCompanyisseekingapplicantsforthefollowingpositions:
ToolsPTYLimitedCompanyisseekingapplicantsforthefollowingpositions:
[originaltext]W:UnitedDevelopmentCompany.MayIhelpyou?M:I’dliketospe
随机试题
Thesoliderisquitegallantinhisbehaviortowardtheyoungcharminglady.A、co
WhywastheYahoousersinceptedbyAmericanandBritishgovernment?[originalte
Aresmarterkidssmartenoughtoavoidalcoholanddrugs?Fordecades,scien
Okay.YourememberthatI’vementionedthatit’simportanttoreadthe【B1】__
There’saworldpapershortage.There’sanationalbottle【C1】______,andwe’
咳嗽初起,最易?“闭门留寇”的是哪类药A.苦寒药 B.温补药 C.收涩药
根据挂钩资产的属性,结构性理财产品大致可以细分为( )。A.外汇挂钩类 B.
甲公司是一家厨房用具销售公司。2×19年至2×20年的有关交易或事项的资料如下
关于风险评价作用的说法,正确的是()A、通过风险评价可以更准确地认识风险 B、
某公司承接一项城市道路水泥混凝土路面升级工程,原有道路结构为200mm厚碎石
最新回复
(
0
)