首页
登录
职称英语
Some people believe that you have to be a special kind of person to sell a p
Some people believe that you have to be a special kind of person to sell a p
游客
2023-09-21
63
管理
问题
Some people believe that you have to be a special kind of person to sell a product. But although it is clear that a successful salesman does need special talents and an open personality, many of the skills he uses are used by us all.
We build and keep relationships with different kinds of people, we listen to and take note of what they tell us and don’ t just enjoy the sound of our own voices, and we explain things to them or discuss ideas with them.
In the same way, any company needs to establish a personal relationship with its major clients and potential customers. It is often said that "people do business with people" : a firm doesn’ t just deal impersonally (没有人 情味地) with another firm. A person in the buying department regularly receives personal visits from people representing the firm’ s suppliers (供应商) —or in the case of department stores or chain stores, a team of buyers may travel around visiting their suppliers.
Keeping sales people "on the road" is much more expensive than employing them to work in the office. Much of the sales people’ s time is spent unproductively traveling. Telephone selling may use this time more productively, but a face-to-face meeting and discussion is much more effective. Companies involved in the export trade often have a separate export sales force. Its travel and accommodation expenses may be very high. As a result, servicing overseas customers may often be done by phone, telex (电传)or letter, and personal visits may be less often. Many firms appoint an overseas agent or distributor (分销商) whose own sales force takes over responsibility for selling their products in another country. [br] The passage indicates that some companies use telephone selling because______.
选项
A、they have too many sales people
B、their sales people don’ t like travelling
C、it saves time
D、it is more polite
答案
C
解析
题干意为“本文表明一些公司利用电话进行销售,是因为…”。由第三段第二句和第三句“Much of thesales people’s time is spent unproductively traveling.Telephone selling may use this time more productively…”可以看出:电话销售可以更有效地利用这些时间,故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3031903.html
相关试题推荐
Somepeoplearguethatself-plagiarism(自我剽窃)isimpossiblebydefinitionbeca
TracysaidtheworkwouldbedonebyJuly,______personallyIdoubtverymuch.A、
Employersinasmall(organize)______areespeciallyinterestedinindividualswi
Theprofitsearnedbyamutualinsurancecompany______.[br]Ifapersonbuysa
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.[br
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.[br
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.[br
Whatdoestheword"ruled"mean?[br]Ifapersonisfoundinnocentofacrime,
Itisarguedwhetherpeople______(score)lowerthan80shouldberegistered"u
Therewasanearthquakehappened,______100peopleandwithmorethan300______.
随机试题
Itis,everyoneagrees,ahugetaskthatthechildperformswhenhelearnst
OnthedaytheDailyExpressannounces:"Thesecrettowhyhumansgrowol
Iforgot(turnoff)______thelightintheclassroomwhenIleftlastnight.tot
防烟楼梯间、合用前室采用机械加压送风的防烟设施时,其疏散路线上各区域的空气压力(
颌面部间隙感染化脓局限期称为() A.包块 B.硬结 C.脓肿
导游讲解的内容、景点和事物都必须以事实为依据,不要言过其实和弄虚作假,更不要信口
肾结核与非特异性膀胱炎如何鉴别?
试讲真题:《文件之家在哪里》 题目:《文件之家在哪里》 1题目:文件之家在哪
一氧化碳中毒患者不出现( )。A.发绀 B.动脉血氧分压降低 C.呼吸加深
关于建设工程风险跟踪检查与报告的说法中,正确的是( )。A.在风险管理进程中,如
最新回复
(
0
)