首页
登录
职称英语
When traveling overseas, it’s a good idea to carry an International Driving P
When traveling overseas, it’s a good idea to carry an International Driving P
游客
2023-09-19
61
管理
问题
When traveling overseas, it’s a good idea to carry an International Driving Permit, even if you’re not planning to drive. Valid in over 150 countries, the permit contains your name, photo and driver information translated into ten languages.
Before you travel the world, travel to any AAA(美国汽车协会)office for your International Driving Permit. Bring your valid US driver’s license, US $15. and two passport-type photos. You may also wish to fill out our International Driving Permit application in advance. Simply print out the application, fill in the information requested and bring it with you to the AAA office nearest you. If you prefer to obtain your International Driving Permit through the mail, enclose your completed application form, two passport-type photos each signed on the back, a US$15 permit fee and a photocopy of both sides of your driver’s license and mail them to the AAA office nearest you.
Please allow 4 — 6 weeks for return mail unless additional postage for express mail service is included with the application.
Application for International Driving Permit
Place to apply: any【B1】______
Document needed: valid US driver’s license
Application fee: 【B2】______
Photo: two【B3】______copies
Ways to apply: 1. filling out the form in the office, or
2. printing out the form and filling it out with【B4】______
3. sending the form through the【B5】______ [br] 【B4】
选项
答案
the information requested
解析
由关键词printing out和filling定位到原文第二段第四句。定位句介绍了第二种申请方式,即自己打印申请表,然后填上要求填写的信息,由此确定本题答案为the information requested。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3028232.html
相关试题推荐
Theincreaseininternationalbusinesshascreatedaneedformanagerwithskill
Theincreaseininternationalbusinesshascreatedaneedformanagerswithskil
Itcostheralotofmoney,butshedoesn’tregret______ayeartravelingaroun
A—theWorldBankB—theInternationalMonetaryFundC—Fo
A—theWorldBankB—theInternationalMonetaryFundC—Fo
A—theWorldBankB—theInternationalMonetaryFundC—Fo
A—theWorldBankB—theInternationalMonetaryFundC—Fo
Whentravelingoverseas,it’sagoodideatocarryanInternationalDriving
Whentravelingoverseas,it’sagoodideatocarryanInternationalDriving
Whentravelingoverseas,it’sagoodideatocarryanInternationalDriving
随机试题
______breaksthelawwillbepunishedsoonerorlater.A、WhoB、SomeoneC、Anyone
Infact,themajorityofstatenamesintheU.S.(derive)______fromIndiannam
Inrecentyears,researcheshavesuggestedmorehealthvaluefromvitaminD
WhenGeorgewasalittleboyinprimaryschool,heoften______toschoolonfoot.
[originaltext]M:WheninRome,doastheRomansdo,theysay.W:WhatdotheRo
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
物业管理区域内全体业主共有的共用部位包括()等。A:围墙 B:共用设施设备使用
防治治安危害的社会教育,是有广泛群众性的思想工作,要在党委和政府领导下,发动各个
下列选项中,免征个人所得税的有()。A.个人办理代扣代缴税款手续,按规定取
最新回复
(
0
)