首页
登录
职称英语
Accounts Assistant Employer: HANDLE RECRUITMENT Conta
Accounts Assistant Employer: HANDLE RECRUITMENT Conta
游客
2023-09-18
28
管理
问题
Accounts Assistant
Employer: HANDLE RECRUITMENT
Contact: Sarah Lee
Location: West End, London
Contract: Six months
Hours: Full-time
Salary: £ 21 000-£ 23 000 per annum
Further Information
Internationally recognizable Media company in Central London seeks an Account Assistant to join them on a six-month contract.
In this newly created role, you will enjoy varied responsibilities including assisting with the production of monthly accounts, monthly account reconciliations and management reporting. As this is a newly created role you will also have ad hoc responsibilities and the opportunity to develop the role.
The ideal candidate will be either part qualified or studying towards an accountancy qualification (ACCA/ CIMA) and be available immediately. You will have a good eye for detail and be highly numerate. Media experience is an advantage, however candidates with a large company background are also encouraged to apply.
Due to the high volume of enquiries that we receive, we are not always able to respond to all CVs. If you have not received a response within one week, please assume that your application has been unsuccessful in this instance. Thank you for your interest in HANDLE RECRUITMENT. [br] What qualification is an advantage for an ideal candidate?
选项
答案
Media experience
解析
本题考查成为一名理想的候选人所具备的资质,且这项资质是一个优势,由题干What qualification is an advantage和an ideal candidate定位于文章Further Information开始的第三段最后一句Media experience is an advantage,however candidates with a large company background…处,故填Media experience。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3025545.html
相关试题推荐
It’sMe247PutsYourBankAccountsatYourFingertips!Theem
It’sMe247PutsYourBankAccountsatYourFingertips!Theem
_____salariesmaynotbehigh,workingasanursingassistantdoeshavesomeot
InChina,over84percentofemployerschosetogiveyear-endbonuses(奖金)to
Forsomeemployers,thepolicyoflifelongemploymentisparticularlyimportantb
Everyemployerwantsandneedsemployeeswhocansuggestimprovementsinanhone
Byaskingappropriatequestions,youareshowingtheemployerthatyou’reintere
Forsomeemployers,thepolicyoflifelongemploymentisparticularlyimportantb
Ifyouare______busytoattendthemeeting,youcansendyourassistanttotake
Forsomeemployers,thepolicyoflifelongemploymentisparticularlyimportantb
随机试题
Everytimeweopenourmouthsandspeakwe【C1】______ourselves—IamEnglish
CarpeDiem,theLatintermfor"seizetheday",isgreatadviceforeverydayliv
[originaltext]M:Weren’tyougoingtoconfirmyourbookingatthehotel?W:You’r
吞咽食物和呼吸空气都必须经过()。A.咽 B.喉 C.口腔 D.食道
根据《合同法》,货物运输到达指定地点后,承运人应当及时通知收货人领取货物。收货人
阿苯达唑属于A:抗血吸虫药 B:抗病毒药 C:抗结核病药 D:抗阿米巴病药
根据N-安德森的研究,最让人喜欢的人格品质是()。单选A.尊重 B.热情
某公司拟购置一处房产,付款条件:从第7年开始,每年年初支付10万元,连续支付10
根据消费税法律制度的规定,下列关于消费税纳税地点的表述中,不正确的是()A.进
电力设施保护的主体有( )。A.电力管理部门 B.公安部门 C.司法部门
最新回复
(
0
)