首页
登录
职称英语
[originaltext] British postmen and milkmen have a reputation for being cheer
[originaltext] British postmen and milkmen have a reputation for being cheer
游客
2023-09-15
97
管理
问题
British postmen and milkmen have a reputation for being cheerful. As they both arrive very early in the morning, when you are perhaps not feeling very good-tempered, their brisk knocking and bright whistling may get on your nerves. Of course, there are some gloomy postmen, who make you think that every letter contains tragic news, but the majority is jolly and good humored.
The city postman has to go on foot, not only along streets but also up and down stairs, as many blocks of fiats still have no lifts and no downstairs letter box. If he bas a registered letter to deliver, he has to wait for someone to come to the door to sign for it. That person may greet him in a most unfriendly way if be has just been woken from a deep sleep very early in the morning.
In the country, a postman may have a bicycle or a small van, so he does not have to walk so far, but nevertheless he has his problem too. In winter, weather conditions are bad, but the postman must carry on in the rain or in the snow. Sometimes it is impossible to use a van or a bicycle in these conditions, and he has to do his round on foot, like his city colleague. Most country people keep a dog. Although here may be a notice on the gate, "BEWARE OF THE DOG" ,this is little help to the postman. He is forced to go in whether the dog is dangerous or not.
选项
A、When he has to do his work on foot.
B、When he has to walk up and down stairs.
C、When he is sometimes greeted in an unpleasant way.
D、When he has a registered letter.
答案
D
解析
Under what condition does the city postman have to see the letter signed?
四个选项均跟“He”有关,初步判定是关于邮递员。
原文中提到If he has a registered letter to deliver,he has to wait for some one to come to the door to sign for it.答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3015047.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Paul,youaremovingtoNewYork?M:Yeah.W:Why?M:BecauseIwa
[originaltext]W:Paul,youaremovingtoNewYork?M:Yeah.W:Why?M:BecauseIwa
[originaltext]W:Hello,ABCCompany.MayIhelpyou?M:Hello.ThisisLiMing.M
[originaltext]W:Hello,ABCCompany.MayIhelpyou?M:Hello.ThisisLiMing.M
[originaltext]W:WherecanIfindasupermarket?M:There’sonearoundthecorner
[originaltext]M:Don’tyourecognizeme,Jean?I’mTom,TomGreen.W:TomGreen.
[originaltext]M:Don’tyourecognizeme,Jean?I’mTom,TomGreen.W:TomGreen.
[originaltext]M:Don’tyourecognizeme,Jean?I’mTom,TomGreen.W:TomGreen.
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheMer
[originaltext]M:Jane,let’sgoswimming.W:Swim?Areyoujoking?Wehaveanexam
随机试题
Televisionnowplayssuchanimportantpartinsomanypeople’slivesthati
[originaltext]Forthreegroupsofexplorersformedbycollegestudentsand
大学生人际交往的特点有:追求平等、()、()。
绳子的一端绕在滑轮上,另一端与置于水平面上的物块B相连,若物块B的运动方程为x=
患者,男,56岁,上颌牙列缺失,下颌剩余右侧54,和左侧234。其中右侧4松动Ⅱ
高血压的流行病学调查中,以下因素未确定与发病有关的是A.体重 B.钠盐 C.
潜在就业量是指在现有激励条件下所有愿意工作的人都参加生产时所达到的就业量。当就业
A.严重脱水 B.急性胃穿孔 C.结核性腹膜炎 D.肝硬化腹水 E.肌无
对于培养学生智力技能最具有现实意义的途径是()。 A.独立开设思维训练课 B
某施工企业编制投标报价时,对可以分包的室内空气污染测试措施项目,其报价适宜采用的
最新回复
(
0
)