首页
登录
职称英语
[originaltext] Wilt chamberlain is retired now but he used to be a famous ba
[originaltext] Wilt chamberlain is retired now but he used to be a famous ba
游客
2023-09-13
43
管理
问题
Wilt chamberlain is retired now but he used to be a famous basketball player. He has set sixty-five different records, and still holds many of them. During the final years of his career, he drew a large salary and become very wealthy. He even built himself a 1.5 million dollar house. Yet, despite his personal success, he let his teams to only one championship. His teams often won enough games to quality for the final rounds, but they almost always lost in the finals. As a result, Wilt became determined to win one more championship before be retired.
In 1972, while Wilt was playing against a New York team, he fell down and hit his wrist on the floor. He felt the pain immediately and knew that he had hurt himself badly. When a doctor examined Wilt, the doctor confirmed Wilt’s fears. The doctor told Wilt that he had broken a bone in the wrist and that he could not play any more.
Wilt ignored his doctor’s advice. The next night, with his many fans watching in amazement, he not only played the entire game but he was outstanding. His team won the game and the championship. Wilt had his wish—to be a winner one last time.
选项
A、To break the previous records.
B、To win one more championship for his team.
C、To buy a luxury house.
D、To play against the New York team once again.
答案
B
解析
信息明示题。短文在两处提到威尔特决定在退休前做什么。 Wilt became determined to win one more championship before he retired 威尔物决定在退休关再夺一次冠军;结尾处也提供了一些答案Wilt had
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3011476.html
相关试题推荐
[originaltext]W:It’salwaysdifficulttodecidewhatnottodo,isn’tit?M:I
[originaltext]W:It’salwaysdifficulttodecidewhatnottodo,isn’tit?M:I
[originaltext]W:It’salwaysdifficulttodecidewhatnottodo,isn’tit?M:I
[originaltext]W:It’salwaysdifficulttodecidewhatnottodo,isn’tit?M:I
[originaltext]W:It’salwaysdifficulttodecidewhatnottodo,isn’tit?M:I
【B1】______[br]【B7】______[originaltext]Howmenfirstlearnttoinventwor
【B1】______[br]【B4】______[originaltext]Howmenfirstlearnttoinventwor
【B1】______[br]【B2】______[originaltext]Howmenfirstlearnttoinventwor
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChr
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChr
随机试题
PrimeMinisterisnot______.A、appointedbythequeenB、theministerforthecivi
TheLeatherstockingTales,whichincludedThePioneers,TheLastoftheMohicans
【教学过程】 (一)热身活动:小琳的信 1.规则介绍 信中小琳说自己在黑板上做不出题,出了丑,完全不像是一个好学生的样子,不知道自己怎么会变成这样,
病原菌不明的化脓性脑膜炎治疗首选()A.第三代头孢菌素 B.青霉素单用
评估中对利润的审查主要针对()。A.计算利润时的销售收入、销售税金、销售成本在
钢筋混凝土拱桥、预应力混凝土连续桥、木桥是按( )来划分的。A.承重结构的材料
滴丸冷却剂所具备的条件不包括A.不与主药发生作用B.不溶解主药及基质C.熔点较低
温燥伤肺,气阴两伤,宜选用的方剂是A.百合固金汤 B.清燥救肺汤 C.杏苏散
材料:生物识别 材料1: 生物识别技术是指通过计算机与光学、声学、生物传感器
在历史成本计量下,资产按照其购置时支付的现金或者现金等价物的金额,或者按照购置资
最新回复
(
0
)