首页
登录
职称英语
[originaltext] Since man first scrawled in the dirt with his finger, people
[originaltext] Since man first scrawled in the dirt with his finger, people
游客
2023-09-13
50
管理
问题
Since man first scrawled in the dirt with his finger, people have searched for better ways to record the written word. Today, that quest is perhaps best exemplified by one of the writing instrument industry’s leaders: Parker Pen.
In America, the pen-making industry officially began in 1809. But, it wasn’t until the 1880s that the fountain pen as we now know got its start. Among the early industry leaders was George Safford Parker, a school teacher from Janesville, who became frustrated with the unreliability of the writing instruments then available to his students.
To improve his insufficient teaching salary, Parker had a sideline as an agent for John Holland fountain pens. The pens were unreliable, delivering too much ink at times and at other times, no ink at all. In any case, Parker felt obligated to repair the pens he sold to his students. So, he purchased a few small tools, and began to learn the inner workings of fountain pens. As the students learned they could depend on their teacher to keep their pens in working order, the number of pens he sold increased, so did his frustration. Finally, he decided he could make a better pen himself. And he did.
Parker patented his first fountain pen design on December 10, 1889. Two years later he entered a partnership with insurance man W. E Palmer and in February of 1892 they incorporated the Parker Pen Company.
选项
A、Because he wanted to make more money.
B、Because he was fired by the school because he sold pens to his students.
C、Because he was proud of his repair skills.
D、Because he felt the pens he sold needed to be improved.
答案
D
解析
本题相对较难,需要理解原文。原文说Parker 代理的钢笔问题繁多,他不得不自学修理,而他的学生因为知道他会修,就更多地在他这里买钢笔,所以他的修理工作量也更大,挫败感也加深。最后,他决定开始制造更好的钢笔。因此,我们可以推断出Parker 是因为觉得他出售的钢笔不好才开始自己制造的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3009962.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B11】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mi
【B1】[br]【B6】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
【B1】[br]【B4】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
【B1】[br]【B3】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
【B1】[br]【B2】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,but
[originaltext]Haveyoualwayswantedtoinvest,butdidn’tknowwheretoget
[originaltext]Haveyoualwayswantedtoinvest,butdidn’tknowwheretoget
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweather.
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweather.
随机试题
[originaltext]W:I’mveryimpressedbyalltheworkyou’vedoneonyourhouse,
Tendaysago,heaskedme______(第二天我是否要去纽约).whetherIwouldgotoNewYorkthe
AfterJackson(wait)______foranhour,hereachedtheconclusionthatMr.Smith
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
西洋参具有的功效是A.补气养阴,升阳举陷B.补气养阴,清火生津C.补气养阴,祛痰
某企业集团在A、B、C公司的表决股份分别为35%、55%、20%。2010年,A
商业银行合规风险管理体系的基本要素包括()。A.合规风险管理计划 B.合规培
案情: 某市中级人民法院对谭某抢劫一案进行公开审理。法庭查明谭某抢劫一案,事实
必须坚持和完善我国社会主义基本经济制度和分配制度,推动()同步发展。A.新
鉴别单纯性肾病和肾炎性肾病的指征不包括A.低蛋白血症 B.补体 C.高血压
最新回复
(
0
)