首页
登录
职称英语
[originaltext] Many children first learn the value of money by receiving an
[originaltext] Many children first learn the value of money by receiving an
游客
2023-09-13
79
管理
问题
Many children first learn the value of money by receiving an allowance. Parents often give their children an amount of money that they may spend as they wish. The purpose is to let the children learn from experience at an age when financial mistakes are not very costly.
A child may receive an allowance each week or each month. The amount is not so important. But parents should make clear what, if anything, the child is expected to pay for with the money.
At first, young children may spend all of their allowance soon after they receive it. If they do this, they will learn the hard way that spending must be done within a budget. Parents should not offer more money until the next allowance is to be paid.
Older children may be responsible enough to budget larger costs like those for clothing. The object is to show young people that a budget demands choices between spending and saving.
And paying children to do extra work around the house can be useful. It can even provide an understanding of how a business works.
Allowances give children a chance to experience the three things they can do with money. They can share it with others. They can spend it by buying things they want. Or they can save it.
Saving helps children understand that costly goals require sacrifice: you have to cut costs and plan for the future.
选项
A、Children should save as much money as they could.
B、Children should cut costs and plan for the future.
C、Children may spend money as they wish.
D、Children should make sacrifices to give allowances to the poor.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3009067.html
相关试题推荐
[originaltext]Peoplearealwaystalkingabout"theproblemofyouth".Ifthe
[originaltext]Peoplearealwaystalkingabout"theproblemofyouth".Ifthe
[originaltext]Apoorlytrainedmanagercanmakeanemployee’slifemiserable
[originaltext]Apoorlytrainedmanagercanmakeanemployee’slifemiserable
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
Accordingtobehaviorism,allhumanactions______.[br]Thechildren’sbehavio
[originaltext]IthasbeenreportedthatincollegesacrosstheUnitedStates
[originaltext]IthasbeenreportedthatincollegesacrosstheUnitedStates
[originaltext]ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschoolisw
随机试题
Overathirdofthepopulationwasestimatedtohaveno______tothehealthser
[originaltext]W:Ireallyappreciateyourhelp.Withoutyourdirection.Imayhav
[originaltext]W:David.haveyoueverplacedanadintheCampusDaily?M:Yes
We’ll______neverforget______inNewYorklastyear.A、ustomeetafewfriends
WhatWillWeDoforWorkIbelievethat90%ofw
(2011年) 注册会计师发现2010年度被审计单位向乙公司支付大额咨
A.易伤阳气,使气机升降失常 B.使气机收敛,故无汗 C.多易伤肺 D.易
公司盈利预测中最为关键的因素是()。 A.管理费用预测B.销售费用预测
中国共产党在抗日民族统一战线中坚持独立自主原则的实质是()。 A.坚持又联合又
GPS全球卫星定位系统是以卫星为基础的无线电导航定位系统,能为各类用户提供精密的
最新回复
(
0
)