首页
登录
职称英语
[originaltext] It has been reported that in colleges across the United States
[originaltext] It has been reported that in colleges across the United States
游客
2023-09-14
97
管理
问题
It has been reported that in colleges across the United States, the daytime serial drama known as the soap opera has suddenly become "in" among the students. Between the hours of 11:00 a. m. and 4:30 p. m., college television lounges are filled with soap opera fans who can’t wait to see the next episode in the lives of their favorite characters.
Actually, soap operas are more than a college favorite; they’re a youth favorite. When school is out, high school students are in front of their TV sets, waiting for the programs. One young working woman admitted that she turned down a higher paying job rather than give up watching her favorite serials. The soap operas have become part of people’s lives. During the 1960s,it was uncommon for young*people to watch soap operas. The mood of the sixties was very different from now. It was a time of seriousness, and talk was about social issues of great importance.
Now, scri0usness has been replaced by fun. Young people want to be happy. It may seem strange that they should turn to soap operas, which are known for showing trouble in people’s lives. But soap operas are enjoyment. Young people can identify with the soap opera character, who, like the college-age viewer, is looking for happy love, and probably not finding it. And soap operas give young people a chance to feel close to people without having to bear any responsibility for their problems.
选项
A、Family life.
B、Social issues of great importance.
C、Poplar soop operas.
D、Children’s education.
答案
B
解析
What was the usual topic of the people in 1960s?
四个选项都是名词短语,内容相关性不大,可推测本题考查细节,
文中提到“It was a time of seriousness,and talk was about social issues of great importance”.60年代是个严肃的年代,人们谈论的一般都是重要的社会话题。故正确答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3014585.html
相关试题推荐
[originaltext]Aworld-championbodybuilderhasnomoremusclesthandoesa
[originaltext]Aworld-championbodybuilderhasnomoremusclesthandoesa
[originaltext]Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialway
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexploded
[originaltext]Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexploded
[originaltext]Asatradition,workersincompaniesarealwaysrequiredtow
[originaltext]Asatradition,workersincompaniesarealwaysrequiredtow
[originaltext]Didyouknowthatvegetablescanbetrickedintogrowinginc
[originaltext]M:Youlikelivinginthecity,don’tyou?W:Oh,Iloveit.It’s
[originaltext]M:Youlikelivinginthecity,don’tyou?W:Oh,Iloveit.It’s
随机试题
[originaltext]Hello,Jane.Nicetomeetyou![/originaltext][originaltext]Didy
Theprisoner,______theguardandrunaway,wascaughtthenextday.A、killedB、k
TheAmericanscreenhaslongbeenasmokyplace,atleastsince1942’sNow,
ThefirstbabyinBritaintosurviveahearttransplantcelebratedher18th
[originaltext]W:Doyouthinkfamilieshavechangedmuchinthelast50years?
试回答玻璃纤维增强管箱的检验问题。(5)玻璃纤维增强管箱厚度t测试结果处理(
在图2所示的Word“窗口”下拉菜单中,前面有“√”标记的文件名所对应的文件是(
关于鱼刺图,下列说法正确的有()。 A.展示了试验中两个变量的相互关系B.
(2019年真题)工程地质情况影响建筑结构的基础选型,在多层住宅基础选型中出现较
为预防人工流产综合征,下列哪项是错误的A、操作轻柔 B、扩张宫颈不可粗暴,要逐
最新回复
(
0
)