首页
登录
职称英语
[originaltext] Unless measures are taken at once, there is a good chance tha
[originaltext] Unless measures are taken at once, there is a good chance tha
游客
2023-09-12
67
管理
问题
Unless measures are taken at once, there is a good chance that all the oceans of the world will be heavily polluted by the year 2000. How could this possibly happen?
We have already seen that people allow all kinds of waste products to flow into the sea. It is almost impossible to measure how much sewage and industrial waste end up in our oceans. And [low about oil pollution in the oceans? It is illegal to discharge oil into the sea close to the coast, but when a ship is many miles out to sea there are no such restrictions. Sometimes there is a ship collision, and our beaches are covered with oil. But collisions are not the only cause of oil pollution, not even the main cause. Much more oil is discharged at sea when the oil tanks are cleaned out.
Estimates of the amount of oil discharged into the sea vary quite a lot, but the lowest figure for oil discharged into European waters alone is about 200,000 tons every year. Some people say that the figure could be ten times higher.
It is not only our beaches that are polluted by oil, among other things, some fish in the sea now contain great amounts of poisonous substances. Next time you eat fish, how can you be sure that they are free from oil pollution? It is really quite a problem.
选项
A、Sewage and industrial waste.
B、Oil pollution on the beach.
C、Oil discharged at sea when people cleaning oil tanks.
D、The oil that leaks out after ship collisions.
答案
C
解析
事实细节题 原文中提到,导致海水污染的主要原因并非船只的碰撞事故,而是由于人们用海水清洗油罐。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3008799.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Iseeonyourresumethatyouworkedasamanagerofastorec
[originaltext]W:TodayinthestudiowehaveAlbertoCortez,thewell-knownBra
[originaltext]W:TodayinthestudiowehaveAlbertoCortez,thewell-knownBra
[originaltext]W:DidyouusecreditcardsonyourvacationlastmonthinEurope
[originaltext]W:DidyouusecreditcardsonyourvacationlastmonthinEurope
[originaltext]W:DidyouusecreditcardsonyourvacationlastmonthinEurope
[originaltext]Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenol
[originaltext]Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenol
[originaltext]25yearsago,RayAnderson,asingleparentwithaoneyear-o
[originaltext]25yearsago,RayAnderson,asingleparentwithaoneyear-o
随机试题
Whydidthemotheragreetogooutfordinner?[br][originaltext]M:Mum,what
Oneofthemostauthoritativevoicesspeakingtoustodayis,ofcourse,th
______iswrittenbyWaltWhitman.A、RepresentativeMenB、EnglishTraitsC、Nature
Whatisthetopicofthepassage?[br]Itcanbeinferredfromthepassagethat
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibra
信用违约互换中的参考信用工具包括()。 Ⅰ.债券 Ⅱ.按揭贷款 Ⅲ
(2018年)现行规范规定,地理信息公共服务平台地图瓦片数据分块从起始点开始,(
与希腊、罗马教育比较,以下不是中世纪教育的特征的是()A.不注重世俗教育 B
甲乙丙三人合伙开办电脑修理店,店名为“一通电脑行”,依法登记。甲负责对外执行合伙
对于采用创新战略的企业而言,薪酬管理最突出的特点是( )。A.对于产品和技术方
最新回复
(
0
)