首页
登录
职称英语
[originaltext] We do not know when men first began to use salt, but we do kn
[originaltext] We do not know when men first began to use salt, but we do kn
游客
2023-09-05
68
管理
问题
We do not know when men first began to use salt, but we do know that it has been used in many different ways throughout history. Historical evidence shows, for example, that people who lived over 3,000 years ago ate salted fish. Thousands of years ago in Egypt, salt was used to keep the dead from decaying.
Stealing salt was considered a major crime during some period of history. In the 18th century, for example, if a person was caught stealing salt, he could be put in jail. History records that about ten thousand people were put in jail during that century for stealing salt! About 150 years before, in the year 1553, taking more than one’s share of salt was punishable as a crime. The offender’s ear was cut off.
Salt was an important item on the table of a king. It was traditionally placed in front of the king when he sat down to eat. Important guests at the king’s table were seated near the salt. Less important guests were given seats farther away from it.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. How was salt used in Egypt thousands of years ago?
33. In the 16th century, what would happen to a man who took more than his share of salt?
34. Where was the salt placed when the king had his dinner?
35. When did man first begin to use salt?
选项
A、To keep fish alive.
B、To punish criminals.
C、To help heal wounds.
D、To preserve dead bodies.
答案
D
解析
选项均以不定式开头表明,本题考查行为目的。短文中提到Thousands of years ago in Egypt,salt was used to keep the dead from decaying,即在几千年前的埃及,盐是用来防止尸体腐烂的,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2986327.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Areyoureallygoingtoquityourjob?M:Well...I’mnotsure.
[originaltext]W:Areyoureallygoingtoquityourjob?M:Well...I’mnotsure.
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Haveyoumanagedtoassemblethemachineyet?M:I’vebeenstu
[originaltext]W:Haveyoumanagedtoassemblethemachineyet?M:I’vebeenstu
随机试题
Althoughmostpeoplereturnfrompackageholidaysreasonablysatisfied,this
WhathappenedonJanuary27th,1967?[br][originaltext]Althoughitisimp
Iwish____________________(你没有患这么严重的头痛,因为我敢肯定(如果不是头疼的话)你会在这场比赛中有很好的表现).thaty
Tobesuccessfulinajobinterview,oneshoulddemonstratecertainpersonal
Heinsistedthatshe__________improvehe
对于下面所示的图G,如果回路I,II,III是按单连支回路法选出的一组基
假设系统中有事务T1和T2,数据D1和D2。若T1对D1已加排它锁,对D2已加共
根据下表回答问题: 2004年我国部分省、市大中型工业企业专利申请及拥有量统
影响药物吸收的生理因素()A.血脑屏障 B.首关效应 C.肾小球过滤 D.
(2018年真题)20×7年2月1日,甲公司与乙公司签订了一项总额为20000
最新回复
(
0
)