首页
登录
职称英语
[originaltext] When caught in pouring rain without an umbrella, most people
[originaltext] When caught in pouring rain without an umbrella, most people
游客
2023-09-04
88
管理
问题
When caught in pouring rain without an umbrella, most people pick up their pace. (26)But an old tale advises that a person who runs in the rain gets wetter than one who walks. It sounds reasonable that when someone runs up and down, the body is exposed to more drops of water. But several studies have put this saying to the test and found it is not true. One such test was carried out in 1987 and was published in European Journal of Physics magazine. (27) The Italian physicist who did the experiment said that if the distance is short enough, running gets a person less wet than walking. But running only keeps you about 10 percent drier. That is to say, running isn’t worth the effort. Perhaps the final word came from two American scientists at the National Climatic Data Center recently. (28) They thought that earlier studies over-estimated the average walking pace. So, they did a much more careful experiment than any of the previous ones. They noticed that the direction of the wind really matters to the results of the experiment. They also found that runners like to lean forward, hiding the front of their bodies from rain, but exposing the back. Over a distance of 100 meters, they found that running in heavy rain kept them drier by as much as 40 percent. (29)The bottom line is running in the rain probably keeps you drier than walking. But do remember to take an umbrella with you! For long distances, without an umbrella, the results are the same, no matter you run or walk.
26. What should people do when caught in the rain according to the old tale?
27. What can we infer from the test in 1987?
28. What’s the limitation of previous experiment according to the two American scientists?
29. What’s the best way to avoid being wet?
选项
A、The researcher made wrong calculation of average walking pace.
B、The researcher ignored the distance running in the rain.
C、The researcher over-estimated psychological effect.
D、The researcher didn’t use advanced technology to analyze data.
答案
A
解析
事实细节题。短文中提到两位来自美国国家气候数据中心的科学家认为,早期研究过高估算了人们走路的速度。由此可知,前期实验的不足之处是错误估计了人们的走路速度。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2985099.html
相关试题推荐
________aweekgoesbywithoutsomeeducationalproblemarising.A、Infrequently
TheCounter-culturistsinthe1960sweredescribedasagangofyoungpeoplewho
Filmsofthissorthavelosttheir________formanySpanishyoungpeople.A、appe
Thousandsofpeopleareneedlessly______eachyearinroadaccidents.A、smuggled
Thepeoplewhoobjectedtothenewapproachweretoldthatsinceworkhadalread
Peoplehadboughtthesehousesunderthe______thattheirvaluewouldjustkeep
Manyhuntingandgatheringpeopleofthelate20thcenturyhaverecentlyadopted
Thisisnotabout______peopleaccusedofcrimesoftheirlegitimaterights,in
Olderpeoplecanquicklybecomedispiritedanddepressedby______illness.A、chr
TheAmericanpopulationiscomposedofpeopleofdifferent______backgrounds.A、
随机试题
()伦理片()音乐片[br]()特写()动画片M、G
Whatdoesthewomanwantthemantotellher?[br][originaltext]W:Hi,Bob.Ho
IsuggestedthatHelen______himifshedoesneedtogetoutofherpresentmess.
NewYearintheUnitedStatesiscelebratedonJanuary1,thefirstdayoft
BalancingCollegeLifeandAcademics1.ControlYourSchedul
除抵押债权外,视同进入清算程序的企业可扣除( )。A.职工劳动保险 B.职工工
在制定投资规划时,其相关注意事项的说法正确的是()。 Ⅰ.确定投资目标和
如用白、灰、黑三种颜色的油漆将正方体盒子的6个面上色,且两个相对面上的颜色都一
在存量房买卖业务交易撮合中,房地产经纪人需要处理的关键问题是( )。A.磋商交
惩戒性调动和降职都是一种实质性的( )措施。A.处罚 B.惩罚 C.观察
最新回复
(
0
)