首页
登录
职称英语
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on
游客
2023-09-03
79
管理
问题
Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on Studying Abroad. Your composition must be based on the outline given below in Chinese. Your part of writing should be no less than 150 words. Remember to write neatly and you will be rewarded for that.
1. 有些人认为学生应该呆在自己的国家学习;
2.有些人认为学生应该到美国学习;
3.我的观点。
选项
答案
Studying Abroad
Nowadays students can study either in their home country or in foreign countries, in most eases, the United States. Some prefer to stay in their home country and study. Others think studying in the United States is more beneficial. As a matter of fact, each situation has its own advantages.
When students study in their home country, they have no language barriers. They can read books with their mother tongue very easily. They can also discuss their lessons with the teachers or tile fellow students very freely. Since they are accustomed to the way they have been living, they have little difficulties in life. Besides, they have little financial difficulties in the process of their studies because they can easily get financial support from their parents or their relatives.
When students attend schools in the United States, they can act as mediators between peoples of different cultures to promote international understanding. They can also tend to be spokespersons for other cultures and people who may be misunderstood by Americans. They can enjoy the contact with new and different cultures to increase the awareness of their own culture. In addition, they can learn advanced knowledge of science and technology, and learn English much more quickly than in their home country.
I think it’s better to study in the United States because the advantages to studying in the US outweigh those to staying in one’s home country.
解析
写作指导:
该题是一篇典型的“三段论”作文。从结构上来说,应该这样行文:在文章的第一段,作者应该把重点放在正面的观点上;而在文章的第二段,就应该与第一段构成鲜明的对比,把反面的观点表达清楚。在文章的第三段,作者再提出自己的观点。
这篇文章的重点应该放在第一段或者第二段上。这取决于作者的态度。如果你认为在国内学习比较好,第一段就是本文的重点段落,就应该在这一部分多花一些笔墨;如果你认为应该到美国留学,第二段就是本文的重心。而在文章结束的第三段中,作者只需用几句话表明自己的观点即可,可以赞成前者,也可以赞成后者,也可以保持中立。在文章的结尾,用两句话发出号召即可。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2981536.html
相关试题推荐
[audioFiles]audio_eusm_j01_057(20099)[/audioFiles]A、Inabout40minutes.B、Ina
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledLiving
Direction:Forthispartyouareallowed30minutestowriteacompositiononth
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayent
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositionbas
Thechairman____________(分配给每个人20分钟的讲话时间).allotted20minutestoeachspeaker
[originaltext]W:Excuseme,Sir.I’vebeenwaitingherefornearly20minutesj
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledMa
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayent
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacomposition
随机试题
Angeredbyanexcisetaximposedonwhiskeyin1791bythefederalgovernment
UntilshespokeIhadn’trealizedshewasforeign.A、她说话了我才意识到她从国外来。B、直到她说话,我也不知
Thevalueofone’slifeshouldbemeasuredby______(他对社会做了多少事),nothowlonghe
有个同学在课上忘记带书本了,你批评他,他不听还翻白眼怎么办?
为了保障广大投资者的利益,防止基金资产被挤占挪用等,证券投资基金的资产一般都要由
依据《证券投资基金法》的规定,非公开募集金应当向合格投资者募集,合格投资者累计不
思维的间接性表现在()。 (A)思维能通过已知推断出未知 (B)思维
甲商贸公司位于市区,实际占用面积为5000平方米,其中办公区占地4000平方米,
女性,30岁。因出现类似早孕症状两次到某县医院门诊就医,大夫简单检查后均诊断为妇
关于税的说法,正确的有()。A.增值税纳税人销售交通运输、邮政、基础电信,税率
最新回复
(
0
)