首页
登录
职称英语
[originaltext] It’s great fun to explore new places — it feels like an adven
[originaltext] It’s great fun to explore new places — it feels like an adven
游客
2023-09-02
38
管理
问题
It’s great fun to explore new places — it feels like an adventure, even when you know you’re not the first to have been there. But make sure not to get lost or waste time going around in circles.
Do the map reading if you’re being driven somewhere. It’ll be easier if you keep turning the map so it follows the direction you’re traveling in. Keep looking ahead so that you can give the driver lots of warning before having to make a turn, or you’ll have to move back to the back seat.
Get a group of friends together and go exploring. You’ll need a good map, a compass, a raincoat, a cell phone to call for help in case you get lost, and a bit of spare cash for emergencies. Tell someone where you’re going before you set out and let them know what time expect you to be back. The test is not getting lost, not in seeing how fast you can go, so always stick together, waiting for slower friends to catch up.
See if your school or a club organizes orienteering activities, in which you need a map and a compass to find your way. This can be done as a sport, with teams trying to find the way from A to B (and B to C, etc.) in the fastest time, or simply as a spare-time activity. Either way, it’s not only good fun, but a great way to keep fit.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What should one do when sitting beside the driver?
27. Why do you need to tell someone your exploration plan before setting out?
28. What do we learn about orienteering activities from the passage?
选项
A、To get information when in danger.
B、To be saved in case of an accident.
C、To share the fun with them in exploration.
D、To tell them what’s going on with the group members.
答案
B
解析
选项均以不定式开头表明,本题考查做某事的目的或原因。短文中提到了出行前的准备,其中提到,出发前要把自己的出行计划告诉给某个人,目的就是万一自己出事故,有人可以帮你,故答案为B).
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2980272.html
相关试题推荐
[originaltext]Whatarethezebrastripesonthetomatosoupcansandpotato
[originaltext]Whatarethezebrastripesonthetomatosoupcansandpotato
[originaltext]Theclassiccaseinmedicalhistoryofatyphoidcarrierist
[originaltext]M:Mathdepartment,ProfessorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.W
[originaltext]M:Mathdepartment,ProfessorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.W
[originaltext]M:Mathdepartment,ProfessorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.W
[originaltext]M:Joanandherfriendwenttoanewrestaurantlastnightandsa
[originaltext]M:Joanandherfriendwenttoanewrestaurantlastnightandsa
[originaltext]M:Joanandherfriendwenttoanewrestaurantlastnightandsa
[originaltext]M:Joanandherfriendwenttoanewrestaurantlastnightandsa
随机试题
Oneofthebiggestworriesforgovernmentsisthatthelongerpeoplelive,them
Psychologistshavemanytheoriestoexplainhowwerememberinformation.The
WhatdidYasukunishrineclaim?[originaltext]ThenotoriousYasuknniShrine
[originaltext]M:OK,we’vegotalottogetto,solet’smovepastHyattandgo
DuringtheIceAges,mandevelopedtheuseoftools,andthusawayofprotectin
[originaltext]M:Thefaucetinthebathroomisleaking.W:WhynotgetEdwardt
下列行为中,违反《中华人民共和国选举法》的是()。A.选民张某是文盲不能写选
根据巴塞尔委员会的要求,在标准法中,商业银行的所有业务可划为八大类银行产品线,
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
下列费用中,属于征地补偿费的有()。A.土地使用权出让金 B.土地补偿费
最新回复
(
0
)