首页
登录
职称英语
Our culture has caused most Americans to assume not only that our language
Our culture has caused most Americans to assume not only that our language
游客
2023-09-02
90
管理
问题
Our culture has caused most Americans to assume not only that our language is universal but that the gesture we use is understood by everyone. We do not realize that waving good-bye is the way to summon(召唤) a person from the Philippines to one’s side, or that in Italy and some Latin American countries, curling the finger to oneself is a sign of farewell.
Those private citizens who sent packages to our troops occupying German after World War Ⅱ and marked the GIFT to escape duty payments did not bother to find out that "gift" means poison in German. Moreover, we like to think of ourselves as friendly, yet we prefer to be at least 3 feet or an arm’s length away from others. Latins and Middle Easterners like to come closer and touch, which makes Americans uncomfortable.
Our linguistic and cultural blindness and the casualness with which we take no notice of the tastes, gestures, customs and languages of other countries, are losing us friends, business and respect in the world.
Even here in the United States, we make few concessions to the needs of foreign visitors. There are no information signs in four languages on our public buildings or monuments; we do not have multilingual(多语的)guided tours. Very few restaurant menus have translations, and multilingual waiters, bank clerks and policemen are rare. Our transportation systems have maps in English only and often we ourselves have difficulty understanding them.
When we go abroad, we tend to cluster(聚集)in hotels and restaurants where English is spoken. The attitudes and information we pick up are conditioned by those natives— usually the richer — who speak English. Our business dealings, as well as the nation’s diplomacy(外交的), are conducted through interpreters.
For many years, America and Americans could get by with cultural blindness and linguistic ignorance. After all, America was the most powerful country of the free world, the distributor of needed funds and goods.
But all that is past. American dollars no longer buy all good things, and we are slowly beginning to realize that our proper role in the world is changing. A 1979 Harris poll reported that 55 percent of Americans want this country to play a more significant role in world affairs; we want to have a hand in the important decisions of the next century, even though it may not always be the upper land. [br] It can be inferred that Americans being approached too closely by Middle Easterners would most probably______.
选项
A、stand still
B、jump aside
C、step forward
D、draw back
答案
D
解析
推理判断题。由题干中的Americans being approached too closely by Middle Easterners定位到原文第二段的最后两句,Moreover, we like to think of ourselves as friendly, yet we prefer to be at least 3 feet or an arm’s length away from others. Latins and Middle Easterners like to come clo
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2978752.html
相关试题推荐
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweig
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweig
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweig
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweig
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweig
NinetypercentofAmericansknowthatmostoftheircompatriotsareoverweig
[originaltext](16)Atfirst,mostAmericansdidn’tthinktherewasanything
[originaltext](16)Atfirst,mostAmericansdidn’tthinktherewasanything
[originaltext]W:Dr.Adams,yournewbook,LearningaLanguageOverEggsandTo
[originaltext]W:Dr.Adams,yournewbook,LearningaLanguageOverEggsandTo
随机试题
Youwillhearfivedifferentpeopletalkingaboutajob-huntinglecturethey
Bymovingtheradarbeamaroundslowlyincircles,wecan______thesurrounding
Time_______,bothmyparentswillattendhisweddingceremony.A、permitB、permit
按照焊缝的受力与方向不同,角焊缝可分为侧缝、端缝和斜缝。()
下面对公积金住房贷款的描述,正确的有()。A.是一种商业性个人住房贷款 B
关于受精,下列哪项是错误的A.受精后5天,晚期囊胚的透明带消失,胚囊开始着床
下列权利许可证明不属于印花税征税范围的是()。A.房屋产权证 B.工商营
由于( )直接影响事故等级的划分,并因此决定事故的调查处理等后续重大问题,在报告
减水剂的作用说法错误的是()。A.混凝土坍落度基本相同时,减少水的用量
最新回复
(
0
)