首页
登录
职称英语
Automation refers to the introduction of electronic control and automatic op
Automation refers to the introduction of electronic control and automatic op
游客
2023-09-02
82
管理
问题
Automation refers to the introduction of electronic control and automatic operation of productive machinery. It reduces the human factors, mental and physical, in production, and is designed to make possible the manufacture of more goods with fewer workers. The development of automation in American industry has been called the "Second Industrial Revolution".
Labor’s concern over automation arises from uncertainty about the effects on employment, and fears of major changes in jobs. In the main, labour has taken the view that resistance to technical change is unfruitful. Eventually, the result of automation may well be an increase in employment since it is expected that vast industries will grow up around manufacturing, maintaining and repairing automation equipment. The interest of labor lies in bringing about the transition with a minimum of inconvenience and distress to the workers involved. Also, union spokesmen emphasize that the benefit of the increased production and lower costs made possible by automation should be shared by workers in the forms of the higher wages, more leisure, and improved living standards.
To protect the interests of their members in the era of automation, unions have adopted a number of new policies. One of these is the promotion of supplementary unemployment benefit plans. It is emphasized that since the employer involved in such a plan has a direct financial interest in preventing unemployment, he will have a strong drive for planning new installations so as to cause the least possible problems in jobs and job assignments. Some unions are working for dismissal pay agreements, requiring that permanently dismissed workers by paid a sum of money based on length of service. Another approach is the idea of the
"improvement factor"
, which
calls
for wage increases based on increases in productivity. It is possible, however, that labor will rely mainly on reduction in working hours in order to gain a full share in the fruits of automation. [br] The idea of the "improvement factor" ( Para. 3) implies roughly _______.
选项
A、wages should be paid on the basis of length of service
B、the benefit of the increased production and lower costs should be shared by workers
C、supplementary unemployment benefit plans should be promoted
D、the transition to automation should be brought about with the minimum of inconvenience and distress to workers
答案
B
解析
这道题是定位于第三段的improvement factor,which calls for wages increases based on increases in productivity,由此可见选项B的“工人与雇主共同分享增加的利润”这一答案是正确选项。选项A,从形式上来看,也是“根据…来增加工资”,但是文章中是以生产利润的增加为基准的,不是以生产时间的长短为依据的;选项C为与文章不相关的方面;选项D的内容不是属于此定位段的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2978498.html
相关试题推荐
Theproblemofpopulationismainlyman-made.[br]By"DeathControl",theautho
Automationreferstotheintroductionofelectroniccontrolandautomaticop
Automationreferstotheintroductionofelectroniccontrolandautomaticop
[originaltext](32)Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbe
[originaltext](32)Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbe
HarlemRenaissancereferstoaperiodlastingformorethan10years,duringwhi
HarlemRenaissancereferstoaperiodlastingformorethan10years,duringwhi
HarlemRenaissancereferstoaperiodlastingformorethan10years,duringwhi
HarlemRenaissancereferstoaperiodlastingformorethan10years,duringwhi
HarlemRenaissancereferstoaperiodlastingformorethan10years,duringwhi
随机试题
•Readthetextbelowaboutnewpremises.•Inmostofthelines34—45,thereis
Tounderstandthemarketingconcept,it’sonlynecessarytounderstandthe
ADayinMyVeryWealthyLifeThefirstthingIdidjust
"Nonewtaxes."Thisisaquotewerememberthe1992【S1】__
求不定积分
下列对原发性下肢深静脉瓣膜功能不全的概述,错误的是A.指病变仅局限于下肢浅静脉,
在某班,甲同学受父母离异影响,由一个自觉学习的好孩子变得上课容易走神、不按时完成
下列关于租赁用途的表述,错误的是( )。A、承租人应当按照租赁合同规定的用途
根据我国《传染病防治法》规定,肺结核要求A.发现后12h内上报B.发现后24h内
与鲑降钙素合用,有可能急速降血钙,出现严重低钙血症的是A.维生素D B.钙剂
最新回复
(
0
)