首页
登录
职称英语
[originaltext] What can hospitals do to help patients recover faster from
[originaltext] What can hospitals do to help patients recover faster from
游客
2023-09-01
47
管理
问题
What can hospitals do to help patients recover faster from illness? Apart from nursing and medicine, (26)one way that is getting more attention is to improve the quality of the environment in hospitals. (27) Now some of Britain’s most talented artists have been called in to transform older hospitals. Of the 2 500 National Health Service hospitals in Britain, (27)almost 100 now have large collections of contemporary art in corridors, waiting areas and treatment rooms.
(28)These recent creative ideas owe a great deal to one artist, Peter Senior. He set up his studio at a Manchester hospital in northeastern England during the early 1970s. (29)He felt the artist had lost his place in modern society, and that art should be enjoyed by a wider audience.
A typical hospital waiting room might have as many as 5 000 visitors each week. What better place to hold regular exhibitions of art! Senior was so popular that he was soon joined by six young art school graduates.
The effect was striking. Now in the corridors and waiting moms the visitors have a full view of fresh colors, amusing images and peaceful courtyards.
The quality of the environment may reduce the expensive drugs when a patient is recovering from an illness. According to a study, patients who had a view of a garden needed half the number of strong pain killers compared with patients who had only a brick wall to look at. Those lucky patients said they used to be so upset when they saw the dull environment in hospitals.
选项
A、Because they need medical advice.
B、Because some patients want to buy their paintings.
C、Because they are asked to give lectures to doctors and nurses.
D、Because hospitals will be decorated with art collections.
答案
D
解析
事实细节题。文章说有些医院把艺术家请进来,就是为了要改造旧医院,从而改善医院的环境,而且英国有100所医院的走廊上、等候区和诊疗室里都挂上了现代艺术品。可见,把艺术家叫到医院的原因是D)“因为医院需要他们的作品来进行装饰”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2974795.html
相关试题推荐
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext](26)Oneofthecomplaintsofcityresidents,notsurprisingl
[originaltext]ThepioneerofchocolatecookiesinAmericais"Amoscookies"
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]M:Oneofthemostcommonquestionsweaskaboutpeople’sbehavio
[originaltext]W:Hi,Sam,IhatetobotheryoubutIwonderifIcouldhaveaw
[originaltext]W:Hi,Sam,IhatetobotheryoubutIwonderifIcouldhaveaw
[originaltext]TwobombsexplodedinAlgeriaTuesdayasaEuropeanUniontea
随机试题
WhichofthefollowingisNOTtrueaccordingtotheconversation?[originaltext]
ACL语句“permittcphost10.0.0.10eqwwwa
高处作业危险因素较多,下列有关高处作业安全防护措施正确的是( )。A.为保证作
根据2019年4月国务院办公厅发布的《降低社会保险费率综合方案》的要求,调整就业
综合理财规划服务的主要内容不包括( )A.理财规划方案的执行 B.研究客户性
一般来说,( )又被称为“金边债券”。A.金融债 B.公司债 C.国债 D
下列关于基金管理费的描述,正确的是( )。A.管理费是按基金实缴出资金额的一定
下列财务指标中属于分析盈利能力的指标是( )。A.主营业务收入增长率 B.股
(2016年真题)以下关于基金估值方法的表述,错误的是()。A.交易所上市
患者,男,40岁。常规体检时发现镜下血尿,尿红细胞5~8/HP,尿蛋白(-),肾
最新回复
(
0
)