首页
登录
职称英语
[originaltext] The foreign students are given every opportunity to enjoy and
[originaltext] The foreign students are given every opportunity to enjoy and
游客
2023-08-31
83
管理
问题
The foreign students are given every opportunity to enjoy and benefit from his stay in the United States. In the first place, he is carefully selected on the basis of his scholastic ability, language proficiency, character and personality, aims and future prospects. The thorough screening of applications is designed to eliminate those students least likely to benefit from living and studying in a foreign county, and hence, least likely to return to their native lands. Before he leaves, the successful candidate is usually given a month’s briefing on the important aspects of American life. Upon arriving in the United States, he is met by members of the committee for the Exchange of Foreign Students or by representatives of the organization sponsoring him. During his first six weeks on foreign soil he is given another course in orientation, which often includes staying in an American home
选项
A、Learn the important aspect of American life.
B、Bring returns back to his native land.
C、Improve his language ability.
D、Earn enough money to support his study.
答案
A
解析
细节题。原文中说“Before he leaves,the successful candidate is usually given a month’s briefing on the important aspects of American life”,所以成功的申请者在离开本国之前,都会了解美国的情况。答案A是原文的简化说法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2974345.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistshaveobservedthatplantsthemselvesproducemany
[originaltext]Ahouseisthemostexpensivethingmostpeoplewilleverbuy
[originaltext]Ahouseisthemostexpensivethingmostpeoplewilleverbuy
[originaltext]Ahouseisthemostexpensivethingmostpeoplewilleverbuy
[originaltext]W:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.M:I’msorry.
[originaltext]W:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.M:I’msorry.
[originaltext]M:CanIhelpyou?W:Yes,Ineedtobuyacomputerforthisseme
[originaltext]M:CanIhelpyou?W:Yes,Ineedtobuyacomputerforthisseme
[originaltext]M:CanIhelpyou?W:Yes,Ineedtobuyacomputerforthisseme
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninteresting
随机试题
Euthanasiaisclearlyadeliberateandintentionalaspectofakilling.Taki
Theauthorthinksthatpeopleare______.[br]Whichisthemainideaofthelas
Itisoftenthroughgooddinnersthatonemakesfriends.InJapan,thereare
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisful
You______drivefast,thereisaspeedlimithere.Moreover,wehaveplentyof
LudwigvanBeethovenwasoneofthe【B1】______composerswhoeverlived.Hetho
ThoughIdaBauerwasonly18yearsold,shehadcometoSigmundFreudsuffer
测得某四边形内角和为360°00′36″,则内角和的真误差和每个角的改正数分别为
测试遮盖率所需设备与材料()。A.300μm的漆膜涂布器 B.标准A光源
某分部工程双代号网络计划如图3-54所示(时间单位:天),图中已标出每个节点的最
最新回复
(
0
)