首页
登录
职称英语
[originaltext] Burning fallen leaves used to be standard practice across No
[originaltext] Burning fallen leaves used to be standard practice across No
游客
2023-08-31
76
管理
问题
Burning fallen leaves used to be standard practice across North America, but (29)most districts now ban or discourage this practice due to the air pollution it causes.
(30) What’s more, because of the moisture that is usually trapped within leaves, they tend to bum slowly and thus generate large amounts of particles in the air, such as bits of dust, smoke and other solid materials. These particles can reach deep into lung tissue and cause coughing, chest pain, shortness of breath and other breathing problems.
Individual leaf fires from time to time usually don’t cause any major pollution, but multiple fires in one geographic area can cause concentrations of air pollutants that exceed federal air quality standards. According to the U. S. Environmental Protection Agency (EPA), several leaf and yard waste fires burning simultaneously in a particular place can cause air pollution which equals that from factories, motor vehicles and lawn equipment.
(31) On the contrary, leaves can be made fertilizer, which is the most eco-friendly alternative to burning. Dry leaves alone will take a long time to break down, but mixing in green plant materials, such as grass, will speed up the process. Sources of nitrogen, such as livestock wastes or commercial fertilizer, will also help.
Another option is to chop leaves for use as cover for your lawn or to help protect garden and landscape plants. But before you add no more than a two-to-three-inch layer of leaves around actively growing plants, chop the leaves first so they don’t prevent air from reaching roots.
选项
A、Because burning them may cause fire accidents.
B、Because burning them may cause air pollution.
C、Because burning them may cause people out of breath.
D、Because burning them may cause water pollution.
答案
B
解析
文章开始提到大多数地区现在禁止或反对燃烧落叶,因为它会造成空气污染。故本题答案为B 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2972993.html
相关试题推荐
[originaltext]YoucouldsaythatJosephCornellbecameanartistbecauseof
[originaltext]YoucouldsaythatJosephCornellbecameanartistbecauseof
[originaltext]Ifanyoneaskedyouwhatwerethemainmeansofcommunication
[originaltext]Ifanyoneaskedyouwhatwerethemainmeansofcommunication
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"do-it-yourself"i
[originaltext]W:Hey,Mike!DidyouattendMr.Johnson’sseminarontheHistory
[originaltext]W:Hey,Mike!DidyouattendMr.Johnson’sseminarontheHistory
[originaltext]W:Hi.CanIhelpyou?M:Hi.I’ve,uh,justopenedacheckingac
[originaltext]M:IthinkthewholeclassisgoingonthefieldtripnextFriday
[originaltext]M:IthinkthewholeclassisgoingonthefieldtripnextFriday
随机试题
Hismannerwas______offendeveryonewhohemet.A、soastoB、suchastoC、sotha
[originaltext]W:Hi.IamAliceWilson.Ihaveareservationfortonight.M:Ok
ILLUSTRATOR中下列有关缩放工具的叙述那错误的:
1.题目:地理环境的整体性 2.内容: 自然地理环境是由地貌、气候、水文
截至2010年12月31日,甲上市公司的总资产为4亿元,净资产为0.9亿元,甲公
膜剂中,除药物、成膜材料外,常加甘油或山梨醇作为A.润滑剂B.抑菌剂C.脱膜剂D
银行信贷资金的来源主要有()。A.各项存款 B.银行发行的金融债券 C.银行
教育培训是培养社会工作专业人才的重要渠道,《意见》就加强社会工作专业教育培训提出
谷氨酰胺参与环的合成A.嘌呤喊基 B.嘧啶碱基 C.嘌呤碱基与嘧啶碱基 D
瓜蒌的性状特征是A.呈类球形或宽椭圆形 B.表面橙红色或橙黄色,皱缩或较光滑
最新回复
(
0
)