首页
登录
职称英语
[originaltext] Amsterdam, the Netherland’s capital, is one of the world’s be
[originaltext] Amsterdam, the Netherland’s capital, is one of the world’s be
游客
2023-08-30
64
管理
问题
Amsterdam, the Netherland’s capital, is one of the world’s best tourist destinations, where you can immerse yourself in history, in art, in the head of a beer.
Any time can be the best time to visit. The summer months are wonderful as the whole city seems to live outdoors, but it’s also the peak tourist season, when hotels are full and expensive. From mid-October to mid-March the climate is miserable, but there are fewer tourists, things are cheaper and cultural life is at its most authentic. The shoulder seasons can offer the best of both worlds.
Many of the world’s airlines fly directly to Amsterdam, and it is extremely convenient to fly to Amsterdam from China. But it might be cheaper for you to fly to a nearby city such as London and get to Amsterdam by bus or train. Many airlines will offer you a free side trip within Europe, so ask around and see what offers are available.
Amsterdam is well connected to the rest of Europe, including Britain, by long-distance bus. Buses are consistently cheaper than trains, but on some services you’ll get a lungful of cigarette smoke. Freeways link Amsterdam to The Hague, Rotterdam. The Netherlands are very amenable to cycling —this is one of the flattest places in the world, and there are dedicated bike paths throughout the country. Amsterdam has 550,000 bicycles and this is an ideal way to get around, although you need to get used to the idea of having your bike stolen. If you’re going to be around for more than a month, consider buying a second-hand bike, and make sure you buy a lock as well.
选项
A、The bicycle is easily stolen.
B、The roads are narrow and unsuitable for bicycles.
C、There are many ups and downs in the city so riding a bike is tiring.
D、There are too many cars so it’s unsafe to ride a bike.
答案
A
解析
原文说“你需要习惯于自行车被偷”,此后在结尾也提到要给自行车买把锁,因此选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2970260.html
相关试题推荐
[originaltext]Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeaha
[originaltext]Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeaha
[originaltext]Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeaha
[originaltext]Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeaha
[originaltext]Theideaoffightinganoisebymakingmorenoisesoundsstra
[originaltext]Theideaoffightinganoisebymakingmorenoisesoundsstra
[originaltext]M:Goodmorning,MissWhite.I’mBillGreen.Yesterdayafternoon
[originaltext]M:Hello,darling.Didyouhaveagoodday?W:Notbad.Theusual
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]Whyaresofewtigersman-eaters?Whyarefewerthanthreepe
随机试题
Readthetextbelowaboutmarketinginformation.Inmostofthelines(34-45),th
Mostpeoplehaveexperiencedthefeeling,afterataxingmentalwork-out,that
Humanbeingshave______themselvestoverydiverseenvironmentswiththehelpo
[originaltext]W:SoMark.Whatisyourfavoritehobby?M:Probablysports.W:
Therewasatimewhenanypersonalinformationthatwasgatheredaboutuswa
[originaltext]Authoritiessayeveryonehasbeenevacuatedfromaluxuryhoteli
税收规划的目标有()。 Ⅰ减轻税收负担Ⅱ实现涉税零风险 Ⅲ获
电子地图的设计应重点从()等方面来考虑。A.界面设计 B.比例尺设计 C.符
企业劳动定员制定修订的新方法主要有( )。A.零基定员法 B.概率推断法
体液调节的特点是A.只有通过血液起作用 B.作用范围广、持续时间久 C.反应
最新回复
(
0
)