首页
登录
职称英语
[originaltext] Many a young person tells me he wants to be a writer. I alway
[originaltext] Many a young person tells me he wants to be a writer. I alway
游客
2023-08-29
71
管理
问题
Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but I also explain that there’s a big difference between "being a writer" and writing. In most cases these individuals are dreaming of wealth and fame, not the long hours alone at a typewriter. (26) "You’ve got to want to write," I say to them, "not want to be a writer." The reality is that writing is a lonely, private and poor-paying affair. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded. When I left a 20-year career in the U. S. Coast Guard to become a writer, I had no prospects at all: What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building. It didn’t even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used manual typewriter and felt like a genuine writer. After a year or so, however, I still hadn’t gotten a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that I barely made enough to eat. (27) But I knew I wanted to write. I had dreamed about it for years. I wasn’t going to be one of those people who die wondering, what if I would keep putting my dream to the test — even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is the shadow land of hope, and anyone with a dream must learn to live there.
26. Why do some individuals want to be writers according to the speaker?
27. Why did the author begin to doubt himself after the first year of his writing?
28. What does the passage mean to imply?
选项
A、It warns young people of the hardships of a successful writer.
B、It advises young people to give up their idea of becoming writers.
C、It shows that writers usually live in poverty and isolation.
D、It encourages young people to pursue a writing career.
答案
A
解析
推理题。综合整篇文章的内容可知,当作家首先要耐得住寂寞和长时间的伏案工作;其次,收入微薄;最后,作品难以售出。这和很多人想象的作家名利双收的情况不符。总之,当作家困难重重。因此A是正确答案。B、C具有迷惑性,当作家虽难,但本文并非是让年轻人放弃当作家的梦想,也并非所有作家都生活在贫困中。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2967952.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Why,MarySmith.Ihaven’tseenyouforages.Howhaveyoubee
[originaltext]M:Hello.W:Hello,John.Thisis.FlorenceRichardson.I’msorry
【B1】[br]【B11】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mi
【B1】[br]【B10】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mi
【B1】[br]【B9】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
【B1】[br]【B7】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
【B1】[br]【B3】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
[originaltext]Themedicalworldisgraduallyrealizingthatthequalityof
[originaltext]Themedicalworldisgraduallyrealizingthatthequalityof
[originaltext]About20,000whaleshavebeenslaughteredsinceabanoncomm
随机试题
Whenshewasdrivinghome,shewasstoppedbythepolicemanandwas______ofspee
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtow
[originaltext]M:Hi,Ruby,haveyouheardthatthereisgoingtobearobotsho
A、dualityB、arbitrarinessC、displacementD、creativityD双重性是人类语言的中心特征。它包括两个层次:由多个
[originaltext]M:Excuseme,couldyoupleasetellmehowtogettothetennisc
Ifyouhaveheartproblems,youmightwanttopluginthatiPodorpopina
未经()检查验收合格,不得进行工程隐蔽或下道工序的施工。A.施工单位 B.项
一般而言,在下列的支出项中,调整比较灵活,弹性较大的支出项有( )。A.私家车
最早论述妇人阴痒是虫蚀所为的著作是A.《肘后备急方》 B.《妇人大全良方》
如商品房需要中途变更规划、设计,房地产开发企业应当在变更确立之日起()d内,书面
最新回复
(
0
)